De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 
Plinten  laminaat > plinten...terug
  Plakplinten Overzetplinten en Toebehoren   MDF   QuickStep en Clips   Krono   Meister en Clips
Plakplinten Overzetplinten en Toebehoren Plakplinten Overzetplinten en Toebehoren
Overzetplinten, buigplinten zijn in combinatie met de hulpstukken aan te bevelen als u snoeren of kabels of de bouwplint wilt wegwerken. Plakplinten zijn ideaal om de uitzetiingsvoeg af te dekken. 
Plakplinten, overzetplinten en toebehoren

Overzetplint of buigplinten zijn gebogen opstaande plinten die op de muur bevestigd worden door middel van een achterlat. De buigplinten worden afgewerkt met kunststof hoeken en eindkappen in bijpassende kleur. Levertijd is 3 werkdagen.
Plakplinten Overzetplinten en Toebehoren
Krono Plakplinten Krono Plakplinten
Natuurlijk zorgt Krono Flooring voor toebehoren van hoge kwaliteit en met hoge gebruiksvriendelijkheid.De toebehoren vormen de perfecte aanvulling van de Krono Originalฎ laminaatvloer.
MDF Clip Plinten MDF Clip Plinten
NIEUW - Overschilderbare MDF muurplint leverbaar in diverse modellen en afmetingen, met onzichtbaar bevestiging. Clips op de wand en de plint schuift er (met ruimte voor kabels) overheen en klaar!
MDF Muurplint MDF Muurplint
MDF muurplinten worden gemonteerd door middel van kit, nagels of schroeven. Met plinten-en-profielenkit zijn de plinten eenvoudig op betonnen wanden te monteren.
MDF Muurplint / Aanbieding MDF Muurplint / Aanbieding

Speciaal voor de grootverbruiker hebben wij MDF wit gegrond blok plinten, koloniale plinten en kwartronde plinten in de meest gangbare maten extra afgeprijsd! Per bundel, nergens voordeliger! Levertijd 5 werkdagen.
Meister Clipplint 2K / 50 mm - 250 cm Meister Clipplint 2K / 50 mm - 250 cm
Meister biedt een compleet scala aan clipplinten met originele dessins en verdekte montage. De Meister 2K muurplint is halfrond afgewerkt en 50 mm hoog.
Meister Clipplint Hoog 5K / 80 mm - 250 cm Meister Clipplint Hoog 5K / 80 mm - 250 cm
Meister hoge plint is een muurplint van 80 mm hoogte. De Meister 5K plint is 80 mm hoog en wordt door middel van montageclips aan de muur bevestigd. Levertijd is 2 werkdagen.
QuickStep Standaard Plint 12 x 58 mm - 240 cm QuickStep Standaard Plint 12 x 58 mm - 240 cm
QuickStep plinten stralen door haar sobere lijn de degelijkheid uit waar een plankenvloer om vraagt. Dankzij haar fijne afwerking sluit de muurplinten qua kleur perfect aan bij de vloer.
QuickStep Largo Parketplint 14 x 100 mm - 240 cm QuickStep Largo Parketplint 14 x 100 mm - 240 cm
QuickStep Largo parketplint werd speciaal ontwikkeld om bij het grotere Largo formaat te passen. De mooie rechte plinten zijn leverbaar in identieke dessin als de QuickStep Largo laminaatvloer en wordt bevestigd met een QuickStep montage profiel.
QuickStep Parketplint 14 x 77 mm - 240 cm QuickStep Parketplint 14 x 77 mm - 240 cm
De QuickStep parketplint is een moderne rechte plint van bijna 8 cm hoog. De QuickStep parketplint is voordelig geprijst en leverbaar in alle QuickStep decoren. De QuickStep plint wordt net als de Largoplint gemonteerd door middel van een QuickStep montage profiel.
QuickStep Rustieke Plint 22 x 40 - 240 cm QuickStep Rustieke Plint 22 x 40 - 240 cm
QuickStep rustieke plint is een traditionele plint, ideaal om eem brede uitzettingsvoeg te verbergen. De QuickStep rustieke plint wordt tegen een bestaande plint aan gemonteerd door middel van nagels of lijm. De QuickStep rustieke plint wordt op bestelling geleverd.
QuickStep Scotia 17 x 17 - 240 cm QuickStep Scotia 17 x 17 - 240 cm
QuickStep scotia plint is een holle plint bedoelt om de uitzettingsvoeg af te dekken. De QuickStep scoatia plint wordt tegen een bestaande plint aan gemonteerd door middel van nagels of lijm. De QuickStep scotia plint wordt alleen op bestelling geleverd.
wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal