De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 

Ladders


Ladders Met Altrex veilig werken op hoogte!

De Bouwmarktconcurrent levert alle producten om veilig een stapje hoger te komen. Of dit nu in of rond het huis is, er is altijd een passende oplossing.
Ook voor de professional die aan alle strenge eisen moeten voldoen volgens de Arbo-wet, hebben wij de juiste ladder, steiger of trap.

De fabrikanten maken onderscheid tussen producten voor de doe-het-zelver en de professionele en intensieve gebruiker zoals een glazenwasser, aannemer, industrieel gebruik of in magazijnen en bedrijfsgebouwen.
Wij zijn dealer van de drie bekendste leveranciers uit Nederland, namelijk Altrex, Wienese en APW.
Door deze top leveranciers zijn wij in staat de juiste ladder, steiger of huishoudtrap te leveren met een korte levertijd en hoge korting.

Altrex, ladders, steigers en trappen.
Altrex biedt een compleet assortiment ladders en trappen voor intensief professioneel gebruik. Het assortiment ladders bestaat uit ladders, vouwladders en kooi-/gevelladders. Trappen zijn er in diverse uitvoeringen inclusief houten zoldertrappen. Steigers in alle uitvoeringen leverbaar.

Altrex verdeeld zijn assortiment in drie segmenten
Heavy Duty - Voor de intensieve klusser, ZZP'er en voor iedereen die extra veilig wil werken.
Professional - Deze producten voldoen aan de zwaarste eisen en Arbo regelgeving.
Home & Garden - Voor de handige doe-het-zelver voor klusjes in en rond het huis.


Keuring en certificering
Periodieke keuring en onderhoud is een must voor een ieder die de veiligheid van zichzelf en zijn medewerkers voorop stelt. Reeds geruime tijd zijn de veiligheidseisen voor klimmaterieel vastgelegd in de ARBO wet. De arbeidsinspectie controleert of deze veiligheidsnormen door de gebruiker of onderneming worden nageleefd. Door periodieke keuring en onderhoud worden onvoorziene kosten voorkomen.


APW, de rolsteiger specialist.
APW is in 1994 gestart, binnen een jaar is de jonge onderneming de startlocatie ontgroeit en is zij verhuisd naar de Veerdijk te Wormer, waar zij zich tot 2001 heeft gevestigd.
Halverwege 2001 is APW wederom verhuisd omdat de locatie te klein werd. In de loop der tijd is APW verder uitgebreid zodat zij nu de beschikking hebben over 4000 m2 werk- en magazijnoppervlakte.

Door onder andere de uitvinding van de rolsteigers met Euro easyclickpen (het unieke zelfborgende systeem waarbij borgclips overbodig zijn) en de HT pen (zelfborgend met borgclip, passend op meerdere merken en types) is APW ÚÚn van de grootste fabrikanten van aluminium rolsteigers in Nederland geworden.


Wienese, voor al uw klimmaterialen.
Binnen de huidige industrie neemt veiligheid een allesoverheersende plaats in. Kwaliteit is hierbij van doorslaggevend belang. Daarom stelt u hoge eisen aan de functionaliteit en duurzaamheid van uw klimmaterialen.
Wienese is al meer dan honderd jaar een begrip op het gebied van professionele ladders, trappen, rolsteigers, werkstellingen en alle overige klimmaterialen.

Ondanks die leeftijd produceert Wienese naar de nieuwste maatstaven en met de nieuwste methoden, denk hierbij aan lasrobots voor een continue kwaliteit en een eigen testfaciliteit.
Ervaring en continu´teit is uw garantie.
Het ervaren en goed opgeleide team medewerkers en de organisatie staan garant voor kwaliteitsproducten en -diensten. Continu´teit en integriteit vormen hierbij de belangrijkste kernwaarden bij Wienese.


Extra klimmateriaal informatie (pdf)
Bekijk de complete Altrex Home & Garden en Heavy Duty folder.(4 MB)
Bekijk de complete Altrex Professional folder.(32 MB)

Altrex Ladders - Trappen APW Ladders - Steigers

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal