De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 

Lambriseringen


Lambriseringen
CanDo, ieder zijn persoonlijke woonstijl

Met de verschillende lambriseringen en binnendeuren van CanDo kunt u aan elke woonruimte een eigen stijl meegeven.
Het materiaal kan tegen een stootje, is ideaal in onderhoud en kan, zonder veel schuurwerk, in elke gewenste kleur worden geschilderd. Bovendien zijn de lambriseringen eenvoudig te monteren.

Door meerdere lambriseringspakketten van dezelfde soort te koppelen, bereikt u de gewenste breedte. Dankzij de ruime keus aan lambriseringslijsten en plinten (apart verkrijgbaar) kunt u de lambrisering precies zo maken zoals u wenst.

NIEUW - Lambrisering Kiel
Met de CanDo lambrisering Kiel krijgt u een fraaie lambrisering die uw woonkamer of hal een bijzondere uitstraling geeft. De massieve MDF panelen zijn wit voorgegrond en klaar om direct af te lakken. In combinatie met een plint en toplijst bereikt de lambrisering een hoogte van 100 cm.

TIP! - De lambrisering Kiel met zijn facetprofiel sluit uitstekend aan bij de Dimension binnendeuren van CanDo.Lambriseringen Santiago en Havana
Santiago bestaat uit strak vormgegeven elementen, waardoor het geheel een moderne uitstraling krijgt. De tussenstijlen en de stijlen aan boven- en onderzijde van de lambrisering worden met montagekit op de schroten aangebracht. Tenslotte een lambriseringslijst (apart verkrijgbaar) naar keuze erop en klaar is uw lambrisering!

De lambrisering Havana geeft uw interieur een sfeervolle uitstraling door het gebruik van togen en kraalschroten. Door te spelen met kleur, kunt u de toog extra benadrukken of juiste integreren in het geheel. Helemaal af maakt u de Havana met een lambriseringslijst en plint (beide apart verkrijgbaar). Beide lambrisering zijn met behulp van het Profixi bevestigingssysteem eenvoudig te monteren.

Lambriseringen Helsinki en Stockholm
De lambriseringen Helsinki en Stockholm zijn eenvoudig te monteren. De panelen zijn al wit gegrond, kant-en-klaar en door middel van de meegeleverde tussenlijsten aan elkaar te koppelen. Naden zijn hierdoor onzichtbaar.

Voor het bevestigen en afwerken van de lambriseringspanelen gebruikt u een plint en een toplijst. Deze zijn apart te verkrijgen. Kunt u aan het einde van de lambrisering geen volledig paneel meer kwijt, gebruik dan het meegeleverde paspaneel. Voor een fraaie aansluiting in de hoek gebruikt u een binnenhoek of een buitenhoek (apart verkrijgbaar).

Klik hier en bekijk de CanDo Shutter aanbieding


Geef wand of plafond een sfeervolle uitstraling
CanDo MDF schroten zijn toepasbaar op wanden en plafonds. De schroten kunnen worden gebruikt om lambriseringen te maken of om de totale wand of het plafond te bekleden. Niet alleen met de toepassing kunt u variëren, ook zijn er verschillende typen schroten leverbaar. U kiest de schroot die bij uw interieur past!
Met de CanDo afwerklijsten maakt u de klus echt áf. Er zijn zowel afwerklijsten voor uw lambrisering als plinten en lijsten om hoeken mee af te werken.

Eenvoudig te monteren ...
CanDo MDF schroten zijn eenvoudig te monteren met behulp van Profixi rails en clips (apart verkrijgbaar). De clips komen achter de schroten en zijn dus na montage niet meer zichtbaar. Ook kunt u ervoor kiezen de schroten op houten rachels te bevestigen. De spijkers kunnen verdekt, dus uit het zicht, worden aangebracht.

Alle CanDo MDF schroten hebben dezelfde verbinding (mes & groef) en dikte, waardoor deze gemakkelijk met elkaar kunnen worden gecombineerd. Daarnaast kunt u de schroten ook afwisselen met de apart verkrijgbare decoratielijst. Een leuk effect krijgt u door de decoratielijst om de twee of drie schroten te plaatsen. Dit effect kan worden vergroot door de decoratielijst een andere kleur te geven dan de schroten.

Extra lambrisering informatie (pdf)
Bekijk de complete CanDo lambrisering folder.(1.3 MB)

CanDo Lambrisering

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal