De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 
Nieuws

Datum4-11-2010
RubriekNIEUW - Ambiant laminaat
Het Nieuws!Nieuw bij de bouwmarktconcurrent is het laminaatmerk Ambiant. Ambiant laminaat combineert kwaliteit met een voordelige prijs en bovendien verrassend mooie dessins die in ieders smaak vallen. Onze showroom is uitgebreid met grote Ambiant laminaat stalen en Ambiant vloerkleden . Leverbaar binnen 48 uur op ieder adres in Nederland.

Datum30-11-2011
RubriekNIEUW - BerryFloor Primeros
Het Nieuws!Nieuw in de showroom! Laminaat van BerryAlloc Xlong en Xwide in de decoren Naturo Argento Grigio en Bianco. De nieuwste BerryAlloc is alleen te bezichtigen bij ons in de showroom en uit voorraad leverbaar. De BerryFloor Primeros is leverbaar in 4 decoren (Bianco, Naturo, Grigio en Argento) Het bijzonder aan de BerryAlloc serie is de uitvoering van de planken. De laminaat planken zijn ook leverbaar in 4 verschillende afmetingen tot 24 cm breed (X-wide) tot 204 cm lang (X-long)
Nieuwsgierig naar de prijs? Vul nu dan een vrijblijvende BerryAlloc offerte aan. Zo snel heeft u nog nooit geld verdiend!

Datum3-12-2010
RubriekNIEUW - MEISTER LS 300
Het Nieuws!MEISTER LS 300 laminaatvloeren - Meister heeft weer een primuur op laminaat gebied, de Meister LS 300! Het laminaat heeft een ruw gezaagde structuur die niet alleen voelbaar, maar ook zichtbaar is. Een laminaatvloer met de "looks en feel" van een versgezaagde houten plank. De laminaatplanken zijn 16 cm breed en hebben een moois v-groef aan alle zijde van het laminaatpaneel. (V4) Mooier Meister laminaat is er niet.

Datum27-9-2011
RubriekNIEUW - BerryAlloc Exquisite en Residence
Het Nieuws!Nieuw van BerryAlloc de serie BerryAlloc Exquisite en BerryAlloc Residence . Een bijzondere laminaatvloer. Denk aan de robuuste planken die 9 mm dik zijn en garant staan voor een lange levensduur. Stijlvol en nobel karakter van deze vloerbekleding die elk interieur een warme en gastvrije toets verleent. Bijzonder omdat BerryAlloc Exquisite zo makkelijk te plaatsen en te onderhouden is. En bijzonder tot slot, omdat de collectie in alle kleurschakeringen bestaat, van licht tot diepbruin. Kijkt u uit naar een tijdloze vloer, aangenaam, comfortabel en elegant om in te leven, dan is BerryAlloc Exquisite als het ware voor u gemaakt.

Datum24-12-2011
RubriekQuickStep 2012
Het Nieuws!QuickStep levert vanaf januari 2012 4 nieuwe series laminaat: QuickStep Eligna Wide (extra breed), QuickStep Perspective Wide (extra breed) en QuickStep Exquisa laminaat. Leverbaar vanaf 1 januari 2012.

Datum23-09-2022
RubriekINTERIEURSHOP
Het Nieuws!We werken samen met: interieurshop

Datum23-01-2012
RubriekNIEUW - CanDo Urban Smart en Cando Urban Trendy binnendeuren
Het Nieuws!Cando heeft in 2012 de nieuwe serie Whiteline binnendeuren uitgebreid. De CanDo Urban is leverbaar in twee uitvoeringen Urban Smart en Urban Trendy. De CanDo Urban binnendeuren zijn modern uitgevoerd met rechte profielen en vlakke panelen.
De roedes voor op de binnendeur worden los bijgeleverd, zodat u geheel naar eigen wens de binnendeur kan uitvoeren naar een vlakke strakke deur of speels met luxe roedes.
De CanDo Urban Smart en CanDo Urban Trendy zijn begin 2012 leverbaar bij de bouwmarkt concurrent.

Datum22-09-2012
RubriekNIEUW - QuickStep Livyn pvc vloeren
Het Nieuws!De nieuwste kunststofvloer heet QuickStep Livyn met de uitstraling van een houtenvloer, het leggemak van een laminaatvloer en de voordelen van kunststof.
De QuickStep Livyn pvc vloer wordt geintroduceerd in oktober 2012!

Datum19-12-2011
RubriekBerryAlloc
Het Nieuws!De naam Berryfloor gaat verdwijnen en de nieuwe naam wordt BerryAlloc
De namen van de Berryfloor / BerryAlloc series blijven identiek. Nieuw is de BerryAlloc Residence laminaat.

Datum10-8-2010
RubriekCanDo Shutters op Maat
Het Nieuws!De bouwmarktconcurrent kan nu ook CanDo shutters op iedere gewenste afmeting leveren. Een aanbieding voor extra korting kunt u aanvragen via het offerte formulier >>

Datum03-04-2013
RubriekNIEUW - Meister Trend Collectie 2013
Het Nieuws!Nieuw in onze showroom de Meister Trend collectie. Prachtige nieuwe decoren met eigentijdse uitstraling en in vier verschillende uitvoeringen.
Voor advies en prijs helpen wij u graag verder in de showroon te Wormerveer.

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal