De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 

CanDo Deuren


CanDo Deuren

CanDo Buitendeuren en binnendeuren, nu met extra korting!De Bouwmarktconcurrent levert voordeuren en binnendeuren van het merk CanDo en Skantrae binnen enkele dagen aan huis. Veralux levert zwarte deuren op maat in zwart, wit MDF en blank grenen.

Modern of klassiek deurklinken in mat-chroom, rvs of messing, ingefreesde 3-puntsluiting en alles om de deur af te werken zoals verf en schildersmateriaal leveren we graag met de order mee!

Ook tuindeuren, binnendeuren met glas, opdekdeuren en buitendeuren met hardglazen isolatieglas staan overzichtelijk op de site. Ook voor plisse hordeur ! De prijzen zijn zeker concurrent te noemen en vaak de voordeligste in Nederland.

Levertijden Cando voordeur en binnendeuren
De gemiddelde levertijd voor een CanDo binnendeur is slechts 3 tot 4 werkdagen! Wij ontvangen twee zendingen van CanDo binnendeuren en glas per week. De volgende werkdag kunnen we direct de CanDo buiten- en binnendeuren bij u uitleveren. Is uw bestelling uiterlijk woensdag v��r 10:00 uur bevestigd met akkoord kunnen we uw order vanaf de eerst volgende maandag uitleveren. Is uw bestelling uiterlijk maandag v��r 10:00 uur bevestigd met akkoord kunnen we uw order vanaf de eerst volgende donderdag uitleveren.

Klik hier en bekijk alle CanDo Leiden en Muiden binnendeuren

Bouwbesluit 2003
Het Bouwbesluit van 1 januari 2003 vermeldt dat er een minimale doorgang tussen verblijfsruimtes in woningen gecre�erd moet worden van 880 x 2300 mm. (vanaf 1 januari 2005)
Dit betekent dat deuren in nieuwbouwwoningen waarvan de vergunning na bovenstaande datum is afgegeven, een hoogtemaat hebben van 2315 mm. Ook de eis met betrekking tot brandvertragendheid is veranderd. In alle verblijfsruimtes moet een rookmelder aangesloten zijn op het lichtnet. De brandvertagendheidseis van 20 minuten voor binnendeuren is daarmee komen te vervallen. (info Skantrae.nl)
Aanbieding
CanDo Maastricht 2115 x 830 STOMP
CanDo Maastricht 2115 x 830 STOMP
Geldig t/m 30 september 2016
Extra informatie
Aanbieding
CanDo Dublin 8 Ruits 2115 x 930 STOMP
CanDo Dublin 8 Ruits 2115 x 930 STOMP
Geldig t/m 30 september 2016
Extra informatie
Speciale aanbiedingen ...
Voor projecten zoals het vernieuwen van appartementen complexen, woningbouwverenigingen of acties in samenwerking met kopers verenigingen in nieuwbouw projecten maken wij graag een speciale prijs afspraak.
Om in aanmerking te komen voor speciale prijzen (vanaf 10 deuren) kunt u het offerte formulier invullen en ontvangt u binnen ��n werkdag de levertijd en een speciale aanbieding.

CanDo Designline Style binnendeuren


NIEUW - CanDo terras, balkon en achterdeuren met isolatieglas
CanDo heeft met de ML 640, ML 666 en ML 692 een geheel nieuwe serie achterdeuren ontwikkeld. De massieve voorgegronde merbau achterdeuren zijn voorzien van extra brede stijlen die in combinatie met een LIPS 3-puntsluiting zorgen voor extra veiligheid. De achterdeuren kunnen geleverd worden met energiezuinig gehard isolatieglas en vakverdeling voor een sfeervol resultaat.


CanDo Binnendeuren
De binnendeuren van CanDo kun je verdelen in board en massieve MDF deuren.
Boarddeuren zijn leverbaar in vlakke en geprofileerde uitvoeringen, waarbij enkele modellen geschikt zijn om glas in te plaatsen. De massieve MDF deuren zijn te verdelen in een uitvoering met een recht profiel en vlakke panelen de CanDo Advanced serie ,een uitvoering met een facetprofiel en facet panelen, namelijk de CanDo Dimension serie, ook is er nog een serie met een klassiek profiel en facet panelen dit is de Traditional serie.En nieuw dit jaar zijn de Quadro en Style serie die eruit springen door hun strakke vormen.
De CanDo Whiteline serie Atlanta, Cardiff, Dundee, Dublin, Manchester, Liverpool, Coventry en Leeds zijn leverbaar in de nieuwe hoogtemaat van 2315 mm.

Klik hier en bekijk de CanDo Shutter aanbieding

CanDo Buitendeuren
De buitendeuren van CanDo kun je verdelen in voordeuren, achterdeuren, ook wel balkondeuren genoemd en tuindeuren. De voordeuren kun je verdelen in de 500 en 600 serie en sinds kort ook de nieuwe 700 serie, waarbij de 600 serie het grote voordeel heeft dat de deur brede stijlen heeft en in de grondverf wordt geleverd.
De achterdeuren zijn leverbaar in merbau en vurenhout, al dan niet met isolatieglas. De CanDo achterdeuren van de 600 serie zijn al behandeld met een dikke laag grondverf.br> Tuindeuren zijn ook leverbaar in vuren en hardhout, waarbij de hardhout tuindeur reeds in de kleur groen voorgegrond is.


Skantrae Deuren
We leveren het volledige assortiment van Skantrae buiten en binnendeuren met snelle levertijden en uiteraard concurrerende prijzen.
Hebben we uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar onze aanbieding?
Vraag een offerte aan via het vrijblijvende offerte formulier en vul zo uitgebreid mogelijk of wensen in, waarbij het belangrijkste de afmetingen, uitvoering en de draairichtingen zijn.


XXL - Extra korting NIEUW - Combi Voordeel, �xtra korting op bouwmaterialen, deuren, laminaat, schuifdeurkasten, sanitair, verf, ladders en nog veel meer! Lees meer ...Maestro - Maatwerk buiten- en binnendeuren.
Een Maestro deur wordt altijd op maat gemaakt voor u. Meer dan 60 verschillende modellen en een uitgebreide maatvoering geeft u de mogelijkheid om de juiste deur voor uw huis te kiezen die past bij uw eigen smaak en interieur. Alle deuren zijn leverbaar in een standaard hoogte van 2015, 2115 en 2315 mm en een standaard breedte vanaf 630 mm, oplopend met telkens 5 cm, tot en met 930 mm.
Maatwerk is ook mogelijk tot een breedte van 100 cm en een hoogte van 2450 cm.
U heeft dus geen beperkingen meer van de beschikbare maten van de deuren fabrikant.

Maestro deuren zijn leverbaar in een wit voorgegronde MDF uitvoering of in een massief onbehandeld grenen, waarbij de MDF deuren speciaal zijn ontworpen voor een dekkende verfbehandeling en de grenen uitvoering zowel dekkend als transparant geverfd kunnen worden.


Verkeerde deur besteld ...
U heeft een deur met de verkeerde afmeting of draairichting bestelt. Wat nu?
Is de deur onbewerkt, onbeschadigd en in originele staat �n is binnen 7 dagen gemeld, dan mag u de deur omruilen tegen een vergoeding van � 35.00 per binnendeur of � 75.00 per buitendeur. Deze kosten worden aan ons berekend en helaas zijn wij dus ook genoodzaakt dit aan u door te berekenen. De deur, glasppakket of toebehoren moeten in ongeopende en onbeschadigde verpakking worden aangeboden.


Showroom Wormerveer - Neem eens een kijkje ... (360� foto's)
Klik hier en kijk eens rond in onze showroom (360 graden)

Balkondeur - Achterdeur Binnendeur Advanced Binnendeur Dimension Binnendeur Quadro Binnendeur Style Binnendeur Tradition Board Paneeldeuren Buitendeur 500 serie Buitendeur 600 serie Buitendeur 700 serie Deurbeslag Kozijnen - Deurlijsten Louvre deuren Raam Shutters Schuifdeursysteem Slot - Scharnier - Valdorpel

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal