De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 

Gashaarden


Gashaarden
Een mooie gashaard van Livin Flame, of Element 4, met extra korting snel in huis.

De Bouwmarktconcurrent levert gashaarden zonder afvoer van het merk Livin Flame en Element 4 binnen enkele dagen aan huis. We starten met 4 aanbiedingen gashaarden met extra hoge korting!
De prijzen zijn concurrent en vaak de goedkoopste van Nederland!

NIEUW - Element 4 gashaarden zonder afvoer met GRATIS sfeerhaard zonder afvoer model Livin Flame Appel twv € 649.00 Deze aanbieding geldt voor de Element 4 Da Vinci, Element 4 Constant, Element 4 Renoir, Element 4 Da Vinci, Element 4 Petri en Element 4 van RuysDael. Bekijk de modellen >>

Speciale aanbieding ...!
Gedurende de wintermaanden bezorgen we de gashaarden zonder extra transport kosten bij u thuis door heel Nederland!

Lekker snel wat extra warmte!
De gashaarden zijn zeer geschikt als bijverwarming bijvoorbeeld in combinatie met vloerverwarming. Heeft vloerverwarming het grote nadeel van een trage start, met een afvoerloze gashaard is het extra snel behaaglijk en gezellig als leuke bijkomstigheid!

AANBIEDING !! Om in aanmerking te komen voor "extra speciale prijzen" (vanaf 2 gashaarden) kunt u het offerte formulier invullen en ontvangt u binnen één werkdag een speciale aanbieding.

Element 4 installatie eisen
Indien het toestel dichtbij een ongebruikte of onbruikbare haard met een natuurlijk rookkanaal geplaatst wordt, moet het oude rookkanaal afgesloten worden. Het is noodzakelijk om het oude rookkanaal te ventileren, zodat condensatie en dampvorming voorkomen wordt.
Luchtopeningen die gebruikt worden om het oude rookkanaal te ventileren moeten echter minimaal 500 mm van dit toestel af staan. Indien de afvoer naar de buitenkant van het gebouw geventileerd kan worden, dan is dit meestal de beste oplossing.

Het toestel is ontworpen om aan de muur te bevestigen. Indien het toestel aan een pas gebouwde muur wordt bevestigd die tevens dient als afdichting van het oude rookkanaal, is het erg belangrijk dat er geen gaten, openingen of iets dergelijks in deze muur zitten via welke tocht uit het oude rookkanaal de kamer binnenkomt, met name direct achter het toestel. Dergelijke luchtbewegingen kunnen de prestatie van het ODS-systeem beïnvloeden en bijvoorbeeld tot hinder of defecten leiden.

Indien de gastoevoerpijp op de achterkant van het toestel is aangesloten, d.w.z. uit de muur komt die zich achter het toestel bevindt, moeten alle gaten in de muur waar de pijp uit komt grondig afgesloten worden. Een bestaand apparaat dat luchtstroom produceert (ventilator, airco) moet afgesloten worden om warmteverlies of tochtvorming te voorkomen. Uw loodgieter mag ons ook raadplegen.


Element 4 van Ruysdeal aanbieding


Gashaard (zonder afvoer)

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal