De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 
Ondervloeren  Ondervloeren ...terug
  AluPlusondervloeren-universeel   Cocofloorondervloeren-universeel jewe-ondervloeren  JeWe Ondervloeren JeWe Ondervloeren  Redupax Ondervloerenondervloeren-universeel JeWe Ondervloeren  Vloerplaat Groenondervloeren-universeel JeWe Ondervloeren  XPS Platenondervloeren-universeel

JeWe Isofloor PLUS 10 DB demping 7 m2 (21 DB) (61978)

JeWe Isofloor PLUS 10 DB demping 7 m2 (21 DB) (61978)
De prijs van 27.00 is per pak van 7 m2 / 3.50 m2

JeWe iso-tegel Plus
Iso-tegel Plus verminderd het contactgeluid met 10 dB.
Tevens is de iso-tegel Plus ondervloer getest volgens Europese norm op 21 dB.
Geluidswerend en koude-en warmte isolerend en egaliserend tot 4 mm.

Legvoorschriften
Laat de iso-tegel Plus platen in gesloten verpakking met de laminaatvloer gedurende 48 uur acclimatiseren in de te beleggen ruimte. De ondergrond dient schoon en blijvend droog te zijn.

Het is heel sterk aan te bevelen iso-folie te gebruiken als dampscherm om optrekkend vocht uit de kruipruimte of betonvloer te voorkomen.

De iso-tegel Plus platen altijd in halfsteens verband leggen zodat de naden van de platen en de te leggen vloerdelen nooit samenvallen.
De iso-tegel Plus platen losjes tegen elkaar leggen met 1 cm ruimte langs de muur en eventuele obstakels.

Technische Specificaties:
100% natuurprodukt
Volledig recycleerbaar
Afmetingen: 600 x 1200 x 8.5 mm
Egaliserend
Akoestisch en mechanisch geluiddempend
Warmte- en koude isolerend

Klanten die JeWe Isofloor PLUS 10 DB demping 7 m2 (21 DB) (61978) kochten, kozen ook voor:
JeWe Isofloor PLUS 10 DB demping 7 m2 (21 DB) (61978)
JeWe Ondervloeren
jewe-isofloor-plus-10-db-demping-7-m2-21-db-61978  Isofloor PLUS 10 DB demping 7 m2 (21 DB) (61978)
jewe-isofloor-plus-10-db-demping-7-m2-21-db-61978 JeWe Isofloor PLUS 10 dB demping 7 m2
Wat is doorgangsgeluid? Wat is doorgangsgeluid?
Het geluid dat hoorbaar is in de kamer onder de ruimte waar de vloer is geplaatst. De QuickStep Transitsound Ultra en Quick & Quiet ondervloer zijn speciaal ontworpen om dit geluid te reduceren. Aan is aan te raden bij woningen met meerdere verdiepingen.

Geluidreductie naar de omringende ruimtes en geluidreductie in de ruimte waar de vloer geplaats is is ook mogelijk. De Redupax Plus ondervloer dempt het geliud met 10dB naar de onderliggende ruimte en dempt ook het hinderlijke klikgeluid als je op laminaat loopt. In de combinatie Redupax Plus met laminaat geeft het gevoel en geluid alsof je op een massieve vloer loopt. Geschikt voor houten en betonnen vloeren.

Welke ondervloer op vloerverwarming? Welke ondervloer op vloerverwarming?
De beste ondervloer is de TimberSound ondervloer. De TimberSound egaliseert met gemak alle oneffenheden van de betonvloer en heeft een warmteweerstand van 0.03 m K/W.
TimberSound heeft niet alleen de beste testresultaten bij vloerverwarming, maar is ook super geluidisolerend in de ruimte waar de vloer geplaatst is. Zie www.timbersound.nl

Belangrijk is dat u een volledig gesloten vochtscherm plaatst tegen optrekkend vocht. U kunt een iso-folie plaatsen of de TimberSound op alle naden aftapen met iso-tape.

Wat is reflectiegeluid? Wat is reflectiegeluid?
Het geluid dat je hoort als je over de vloer loopt. De TimberSound en Timbermate Exel ondervloer zijn speciaal ontworpen om dat (natuurlijk) reflectiegeluid maximaal te reduceren. Ideaal voor woonkamers of kantoorruimtes waar het getik van hoge hakken storend kan zijn.

Onze voorkeur heeft de TimberSound ondervloer omdat de rol lichter in gewicht is, makkelijker te plaatsen en niet onbelangrijk de voordeligste ondervloer is.

Welke ondervloer gebruiken op plavuizen of bestaande tegels? Welke ondervloer gebruiken op plavuizen of bestaande tegels?
De beste ondervloer is de TimberSound ondervloer . De TimberSound ondervloer egaliseert met gemak alle oneffenheden van de plavuizenvloer en heeft een warmteweerstand van slechts 0.03 m K/W.
TimberSound heeft niet alleen de beste testresultaten bij vloerverwarming, maar is ook super geluidisolerend in de ruimte waar de vloer geplaatst is.

De voordeligste keus is de Aluplus ondervloer, maar die heeft als nadeel dat de laminaatvloer bij belasting klinkt als een holle vloer.

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal