De Bouwmarkt Concurrent Bestel online of bel 0900 6900 900
Home
Aanbiedingen
Bezorging
Help
Nieuws
Contact
Reacties
Artikel Zoeken
search
   WINKELMANDJE
   STEL UW VRAAG
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
EXTRA INFORMATIE
Bouwmarktconcurrent BV
Rosbayerweg 103
1521 RW Wormerveer
0900 - 6 900 900 (15 cent/min)
Veel manieren om te betalen


CanDo binnendeuren overzicht

CanDo Whiteline Dimension binnendeuren
De CanDo Dimension MDF binnendeuren zijn leverbaar in heel veel modellen. Er is een binnendeur voor iedere stijl en leverbaar in vele maten. Door de ruime keuze in panelen, glas en glas-in-lood kunt u de binnendeur volledig afstemmen op uw smaak. De CanDo binnendeuren zijn standaard voorzien van een loopslot en wit voorbehandelt. U hoeft de deur slechts één- of tweemaal te lakken in de gewenste kleur en u hebt jarenlang plezier van uw binnendeur.

CanDo Whiteline Dimension binnendeuren/ Cardiff - Newcasle - Dublin - York

CanDo Whiteline Tradition binnendeuren
De CanDo Traditional MDF binnendeuren geven uw huis een authentieke, klassieke uitstraling. Deze CanDo Traditional binnendeuren zijn afgewerkt met een witte grondverf en daardoor heel eenvoudig af te lakken in de door u gewenste kleur. U kunt kiezen uit dichte paneeldeuren of paneeldeuren gecombineerd met glas.
Nieuw! CanDo glasmontage tegen een kleine meerprijs is een van de vele mogelijkheden die CanDo biedt.

CanDo Whiteline Traditional binnendeuren / Leiden - Kampen - Muiden - Delft

CanDo Designline Style binnendeuren
De CanDo Designline Style MDF binnendeuren kenmerken zich door de strakke en rechte vormen. De dichte binnendeuren zijn voorzien van een groef en zijn uitstekend te combineren met de glasdeuren. Het geharde glas is standaard voorgemonteerd en de binnendeuren zijn ook al afgelakt, zodat u de deuren direct kunt afhangen. De CanDo Styledeuren zijn voorzien van een loopslot en de opdekdeuren voorzien van standaard gaten voor de scharnieren.

CanDo Designline Style binnendeuren / Leiden - Glow - Twist - Sweep - Sweep

CanDo Whiteline Advanced binnendeuren
De CanDo Advanced is een moderne binnendeur die is ontwikkeld om aan de vraag naar strakke deuren te voldoen. De massieve MDF paneeldeuren zijn voorzien van een recht profiel en vlak paneel of glas. Hiermee krijgen de deuren een moderne uitstraling. Een bijzonder eigenschap van de CanDo Advanced binnendeuren is dat er eenvoudig door middel van een roedepakket een vakverdeling zowel op de glasdeur als de paneeldeur kan worden gemaakt. Geheel naar eigen smaak!

CanDo Whiteline Advanced binnendeuren / Chelsea - Hilton - Wellington

CanDo Designline Quadro binnendeuren
De Designline Quadro deuren zijn strak vormgegeven vlakke deuren waar het glas aan twee zijden is ingelegd. Het glas geeft de deur een specifieke vorm. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken zijn deze deuren al afgelakt. De Quadro deuren zijn daarom direct af te hangen. De CanDo Quadro binnendeuren zijn voorzien van een loopslot en de opdekdeuren voorzien van standaard gaten voor de scharnieren.

CanDo Designline Quadro binnendeuren / Alpha - Omega
  terug

   
TNT Pin Ideal