De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 

Zo kun jij je woning verduurzamen


Zo kun jij je woning verduurzamen Zo kun jij je woning verduurzamen

Met de stijgende gas en ook stroomprijzen, zijn we massaal aan het kijken naar het verduurzamen van onze woning. Uiteraard draagt dit bij aan het reduceren van de uitstoot van CO2, maar is voor veel mensen de voornaamste reden het verlagen van de energienota. Om ervoor te zorgen dat ook jij je huis kunt verduurzamen, hebben we een aantal handige tips. Uiteraard zijn er flink wat energiebesparende maatregelen mogelijk, maar het moet wel passen binnen je budget. Om die reden hebben we er een aantal benoemd die je eenvoudig zelf toe kunt passen en een aantal waar de hulp van een specialist voor nodig is.

Dicht alle naden en kieren

Een relatief eenvoudige eerste stap om je huis te kunnen verduurzamen, is door de naden en kieren in de woning te dichten. Dit kun je eenvoudig doen door gebruik te maken van bijvoorbeeld deurstoppers. Wat je namelijk vaak ziet, is dat er een hoop kou uit de hal komt en dit eenvoudig onder de deur naar de woonkamer gaat. Dit zorgt ervoor dat de warme in de woonkamer wordt gemengt met de koude lucht, met als gevolg dat de temperatuur daalt. Om de temperatuur weer op niveau te krijgen, is het noodzakelijk de verwarming aan te zetten. Online je energie vergelijken voor de goedkoopste energieleverancier heeft dan natuurlijk weinig zin. Door het probleem bij de bron aan te pakken, zul je al snel verschil merken in je woning.

Laat zonnepanelen plaatsen

Het laten plaatsen van zonnepanelen is de laatste jaren steeds populairder geworden. Helemaal vanaf het moment dat de prijzen een enorme vlucht namen, zag je dat steeds meer mensen hun eigen stroom wilde kunnen opwekken. Door het laten plaatsen van zonnepanelen is dit mogelijk. Wel is het goed te weten dat je verschillende mogelijkheden hebt en dus niet per se een flinke investering direct uit eigen zak hoeft te doen. Zo kun je vaak via een bank een daarvoor bestemde groene lening afsluiten, maar je kunt er ook voor kiezen om de panelen te leasen. Zo betaal je een vast bedrag per maand en kun je direct besparen op de kosten. Kortom, ontzettend handig dus! Wel is het aan te raden om niet zomaar panelen te laten plaatsen, maar iemand op locatie te laten langskomen om samen te kunnen beoordelen wat in jouw geval handig is om te doen.

Isoleren van je woning

Zonnepanelen zijn een goede eerste stap om je eigen stroom te kunnen opwekken. Toch is dit niet voldoende om je volledige stroomrekening te kunnen reduceren. Je kunt namelijk niet je eigen gas winnen. Wat je wel kunt doen, is het verbruik van gas flink terugbrengen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld korter te gaan douchen, maar ook het isoleren van je vloeren, muren of dak is een goede optie. Dit zorgt er namelijk voor dat de warmte langer blijft hangen, waardoor je verwarming minder moeite hoeft te doen om de ruimte op te warmen. Dit heeft als effect dat je minder verbruikt, dus minder CO2 uitstoot en dus ook lagere kosten hebt.


wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal