De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 

Tips voor het kiezen van een nieuwe vloer


Tips voor het kiezen van een   nieuwe vloer Tips voor het kiezen van een nieuwe vloer

Er komt een moment dat jij toe bent aan een andere vloer in je huis. Dit kan simpelweg zijn omdat je oude vloer niet meer mooi is of omdat deze gewoon aan vervanging toe is. Ondanks het feit dat de levensduur van een vloer doorgaans toch al snel tussen de 10 en 20 jaar is, is dit bij weinig tot geen onderhoud natuurlijk vele malen minder. Omdat de kans vrij groot is, dat het al even geleden is dat jij je voor het laatst hebt verdiept in de aanschaf van een andere vloer, hebben we een aantal tips voor je. Met deze tips kun jij stap voor stap op zoek naar een nieuwe vloer.

Bepaal het type vloer

Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende opties. Waar tot enkele jaren geleden een laminaatvloer ontzettend in trek was, zien we dat dit nu is omgeslagen naar met name een PVC vloer. Ook bij PVC vloeren zijn er vervolgens allerlei mogelijkheden. Kortom, keuze genoeg dus. Het is dus goed dat je voor jezelf bepaald wat je mooi vindt, zodat je op basis hiervan verder kunt met je uiteindelijk zoektocht. Wanneer dit is gebeurt, kun je bepalen welke kleur je de vloer graag wilt hebben. Wat hierin van belang is, vertellen we je hieronder.

Kies de juiste kleur

Aangezien je vloer vaak veel langer meegaat dan je meubels, is het verstandig te kiezen voor een neutrale kleur. Sta op stoelen kopen is immers een ander verhaal dan een andere vloer. Door te kiezen voor een neutrale kleur, houd je de basis rustig. Vanaf dit punt kun je het geheel vervolgens aankleden met allerlei leuke accessoires en natuurlijk je meubels.

Het budget

Niet geheel onbelangrijk is het budget. Je kunt je voorstellen, dat wanneer je kiest voor een laminaatvloer, je ongeveer uitkomt op een prijs per vierkante meter van tussen de 10 en 20 euro. Kies je voor een PVC vloer, dan is dit al snel 40 tot 60 euro. Je kunt je dus voorstellen, dat wanneer je voor de gehele benedenverdieping een nieuwe vloer nodig hebt, dit verschil aardig in de papieren kan gaan lopen. Zorg er daarom dus voor dat je weet wat je te besteden hebt, zodat je op basis daarvan kunt kijken wat de mogelijkheden zijn.

Kras- en stootbestendig

Je zit er natuurlijk niet op te wachten, dat wanneer je met je prachtige leren relaxfauteuil over je vloer schuift er direct allerlei krassen ontstaan. Vooral bij een PVC vloer is daarom ook belangrijk om te kijken welke toplaag je gebruikt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende toplagen, waarbij deze begint met een 0,2 mm toplaag en tot meer dan 0,7 mm. De dikte van de bovenlaag bepaald namelijk in hoeverre je vloer wordt beschermd. Je kunt je voorstellen, dat wanneer je een dunnere toplaag kiest, je vloer ook sneller beschadigd raakt. Het is dus raadzaam, dat vooral met kleine kinderen de keuze voor een dikkere toplaag verstandiger is.

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal