De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 
Wastafel-Fontein(niet meer )  Wastafel-Fontein(niet meer ) ...terug
  Keramag wastafelwastafels   Laufen wastafelwastafels   Roca wastafelwastafels   Sphinx wastafelwastafels venlo-wastafel  Venlo wastafel Venlo wastafel  Villeroy & Boch wastafelwastafels

Venlo Nimbus Wastafel 550 mm - WIT (2904613)

Venlo Nimbus Wastafel 550 mm - WIT (2904613)
Venlo Nimbus sanitair
Venlo is de enige fabrikant van sanitair in Nederland. We zouden het bedrijf echter tekort doen als we het alleen daarom uniek zouden noemen. Venlo heeft veel meer kwaliteiten in huis die het tot een uniek bedrijf maken. Zo heeft het bedrijf een service-policy die ongeėvenaard is, een milieusysteem dat zonder meer gezien mag worden en een productaanbod dat in technisch en commercieel opzicht absoluut onderscheidend is.

Bij eventuele problemen heeft Venlo eigen servicemonteurs op de weg die klachten oplossen. Door hun vakmanschap, maar ook doordat zij nog minimaal 10 jaar, en vaak nog veel langer na de laatste levering van een product, onderdelen kunnen naleveren.

Technische informatie - Venlo Nimbus
Materiaal: Keramiek
1 Kraangat
Breedte: 550 mm
Diepte: 460 mm
Hoogte: 212 mm
Afvoerplug: 1 1/4 "
Bevestigingswijze: Plugbouten
Inclusief overloop

Op zoek naar sanitair van Venlo wat niet op deze website staat, het nieuwste of uitlopend model of naar accessoires om het gebruik van uw badkamer nog comfortabeler te maken?
Wij maken graag een concurrerende vrijblijvende offerte >>

TIP - Handig alle wastafels onder elkaar ...
Een overzicht van alle wastafels inclusief afbeelding en omschrijving vindt u eenvoudig door het zoekwoord wastafel in te voeren in de zoekbox artikel zoeken. (links boven)

Venlo sanitair - We leveren het allemaal ...

Een mooie badkamer wil toch iedereen ...

Klanten die Venlo Nimbus Wastafel 550 mm - WIT (2904613) kochten, kozen ook voor:
Wordt een product altijd compleet geleverd, zoals afgebeeld? Wordt een product altijd compleet geleverd, zoals afgebeeld?
Niet altijd! In veel gevallen kan de leveromvang uit de artikelomschrijving of uit meer info afgeleid worden. Op bijna alle foto's van bijvoorbeeld wastafels, wordt ook een kraan en soms een sifon afgebeeld. Deze worden over het algemeen niet standaard meegeleverd. Heeft u twijfels over de leveromvang van het product, stuur dan een email naar Klanten Service Bouwm@rkt.nl

Ik zie een product of merk niet in uw assortiment staan, kunt u die wel leveren? Ik zie een product of merk niet in uw assortiment staan, kunt u die wel leveren?
Wij kunnen bijna alle bekende merken sanitair, badmeubelen en toebehoren leveren. Wij maken graag een concurrerende vrijblijvende offerte >>

Is het mogelijk de materialen ergens af te halen? Is het mogelijk de materialen ergens af te halen?
Ja, u kunt uw bestelling ook afhalen. De Bouwmarktconcurrent heeft een vestiging in Wormerveer(Noord Holland) waar u de materialen op werkdagen kunt halen. U dient de af te halen materialen minimaal 2 dagen vooraf aan ons door te geven. U kunt deze optie bij de bestelling aangeven.

Hoe zit het met de garantie?  Hoe zit het met de garantie?
Op alle artikelen zit minimaal 1 en maximaal 5 jaar garantie, dit is afhankelijk van het product en leverancier van het product, de garantievoorwaarden zijn bijgesloten bij de producten.

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal