De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 
Ondervloeren  Ondervloeren ...terug
  AluPlusondervloeren-universeel   Cocofloorondervloeren-universeel   JeWe Ondervloerenondervloeren-universeel   Redupax Ondervloerenondervloeren-universeel   Vloerplaat Groenondervloeren-universeel xps-platen  XPS Platen

XPS Vloerplaten 6mm. Inhoud 9.760 m2

XPS Vloerplaten 6mm. Inhoud 9.760 m2

De prijs is 26.35 per 9.760 m2 / 2.70 m2XPS ondervloerplaten
XPS ondervloerplaten van 6 mm. dik zijn geschikt onder elk kliklaminaat, ze zijn zeer stabiel, drukwerend en egaliserend. De platen zijn lichter in gewicht ,dunner en makkelijker te verwerken.
Gebruik iso-tape om alle naden van de ondervloer volledig tegen optrekkend vocht af te sluiten.

XPS vloerplaten is een geluidsisolerende ondervloer plaat van polystyreenschuim.
De ondervloer is niet geschikt voor appartementen en/of vloerverwarming.


Toepassing XPS ondervloer
Alle lamelsoorten zoals: laminaat, parket, lamelparket, fineerparket, linoleumlamellen of -panelen.
De platen kunnen zowel op beton als hout geplaatst worden.
Let op bij gebruik van XPS platen ook iso-folie gebruiken.

XPS vloerplaten - Technische informatie:
Dikte 6 mm
Egaliserend
XPS schuim
Afmeting 600 X 856 mm
Warmte- en koude-isolerend
Verpakking 19 stuks 9,76 m2 per pak
Warmteweerstand 0,086 m2K/W

Klanten die XPS Vloerplaten 6mm. Inhoud 9.760 m2 kochten, kozen ook voor:
XPS Vloerplaten 6mm. Inhoud 9.760 m2
XPS Platen
xps-vloerplaten-6mm_-inhoud-9_760-m2  Vloerplaten 6mm. Inhoud 9.760 m2 xps-vloerplaten-6mm_-inhoud-9_760-m2  Vloerplaten 6mm. Inhoud 9.760 m2
Wat is doorgangsgeluid? Wat is doorgangsgeluid?
Het geluid dat hoorbaar is in de kamer onder de ruimte waar de vloer is geplaatst. De QuickStep Transitsound Ultra en Quick & Quiet ondervloer zijn speciaal ontworpen om dit geluid te reduceren. Aan is aan te raden bij woningen met meerdere verdiepingen.

Geluidreductie naar de omringende ruimtes en geluidreductie in de ruimte waar de vloer geplaats is is ook mogelijk. De Redupax Plus ondervloer dempt het geliud met 10dB naar de onderliggende ruimte en dempt ook het hinderlijke klikgeluid als je op laminaat loopt. In de combinatie Redupax Plus met laminaat geeft het gevoel en geluid alsof je op een massieve vloer loopt. Geschikt voor houten en betonnen vloeren.

Welke ondervloer op vloerverwarming? Welke ondervloer op vloerverwarming?
De beste ondervloer is de TimberSound ondervloer. De TimberSound egaliseert met gemak alle oneffenheden van de betonvloer en heeft een warmteweerstand van 0.03 m K/W.
TimberSound heeft niet alleen de beste testresultaten bij vloerverwarming, maar is ook super geluidisolerend in de ruimte waar de vloer geplaatst is. Zie www.timbersound.nl

Belangrijk is dat u een volledig gesloten vochtscherm plaatst tegen optrekkend vocht. U kunt een iso-folie plaatsen of de TimberSound op alle naden aftapen met iso-tape.

Wat is reflectiegeluid? Wat is reflectiegeluid?
Het geluid dat je hoort als je over de vloer loopt. De TimberSound en Timbermate Exel ondervloer zijn speciaal ontworpen om dat (natuurlijk) reflectiegeluid maximaal te reduceren. Ideaal voor woonkamers of kantoorruimtes waar het getik van hoge hakken storend kan zijn.

Onze voorkeur heeft de TimberSound ondervloer omdat de rol lichter in gewicht is, makkelijker te plaatsen en niet onbelangrijk de voordeligste ondervloer is.

Welke ondervloer gebruiken op plavuizen of bestaande tegels? Welke ondervloer gebruiken op plavuizen of bestaande tegels?
De beste ondervloer is de TimberSound ondervloer . De TimberSound ondervloer egaliseert met gemak alle oneffenheden van de plavuizenvloer en heeft een warmteweerstand van slechts 0.03 m K/W.
TimberSound heeft niet alleen de beste testresultaten bij vloerverwarming, maar is ook super geluidisolerend in de ruimte waar de vloer geplaatst is.

De voordeligste keus is de Aluplus ondervloer, maar die heeft als nadeel dat de laminaatvloer bij belasting klinkt als een holle vloer.

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal