De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 
Ondervloeren  Ondervloeren ...terug
   TimberSoundgeluid-reducerend   HeatSoundgeluid-reducerend   Quick & Quiet 10 dBgeluid-reducerend thermosound-12-db  ThermoSound 12 dB ThermoSound 12 dB  Timbermate Excelgeluid-reducerend

Thermosound Ondervloer 12 dB - Rol 15 m2

Thermosound Ondervloer 12 dB - Rol 15 m2


De prijs is 52.50 per 15 m2 / 3.50 m2


De beste geluids-isolerende ondervloer ...
Thermosound draagt een TNO produktlabel met een resultaat van 12 dB (23 dB Lw) Een sticker/logo als bewijs kunt u terugvinden op de verpakking en dient voldoende te zijn voor de VVE. Tevens is er een officiele TNO-certificaat op aanvraag leverbaar tegen een kleine vergoeding. Certificaat is auteursrechtelijk beschermd en mag niet gekopieerd worden en wordt door TNO per aanvraag uitgereikt.

Is iso-folie nodig? - Soms wel, soms niet ...
De fabrikant adviseert om een dampdichte folie te gebruiken doordat deze (in mindere mate) ook isolerend werkt (houdt ook warmte tegen) en na een paar jaar gebruik van de vloerverwarming is de betonvloer in ieder geval kurkdroog (raadpleeg ook de verwarmingsinstallateur hierover).
Ook bij een tegelvloer zou een vochtscherm overbodig zijn.

Indien de beton vloer nieuw is of minder dan twee jaar oud dan wordt er geadviseerd om een dampdichte iso-folie te gebruiken, dit in verband met restvocht in de betonvloer. Als u twijfels heeft hierover dan uiteraard een dampdichte folie aanbrengen alvorens de ondervloer te plaatsen.

Technische gegevens
Dikte - 3 mm
Lengte - 1500 mm
Breedte - 1000 mm
Densiteit - 35 kg/m3
Materiaal - Geperforeerd PE schuim (oranje)

Vocht is de grootste vijand van laminaat.
Er mag dus geen opstijgend vocht onstaan van uw dekvloer. (huidige houten- of betonvloer) Bij een houten vloer is dit van minder belang maar wordt er sterk aangeraden om toch een iso-folie aan te brengen bij het aanbrengen van ondervloeren.

Bij nieuwbouw dient men voldoende tijd te laten zodat de betonvloer goed uit kan drogen (vuistregel: een week per centimeter dikte). Voordat men een nieuwe vloerbedekking gaat leggen, moet de dekvloer schoon en blijvend droog zijn.

Klanten die Thermosound Ondervloer 12 dB - Rol 15 m2 kochten, kozen ook voor:
Thermosound Ondervloer 12 dB - Rol 15 m2
ThermoSound 12 dB
thermosound-ondervloer-12-db-rol-15-m2 Thermosound Ondervloer 12 dB thermosound-ondervloer-12-db-rol-15-m2 Thermosound Ondervloer 12 dB
Wat is doorgangsgeluid? Wat is doorgangsgeluid?
Het geluid dat hoorbaar is in de kamer onder de ruimte waar de vloer is geplaatst. De QuickStep Transitsound Ultra en Quick & Quiet ondervloer zijn speciaal ontworpen om dit geluid te reduceren. Aan is aan te raden bij woningen met meerdere verdiepingen.

Geluidreductie naar de omringende ruimtes en geluidreductie in de ruimte waar de vloer geplaats is is ook mogelijk. De Redupax Plus ondervloer dempt het geliud met 10dB naar de onderliggende ruimte en dempt ook het hinderlijke klikgeluid als je op laminaat loopt. In de combinatie Redupax Plus met laminaat geeft het gevoel en geluid alsof je op een massieve vloer loopt. Geschikt voor houten en betonnen vloeren.

Welke ondervloer op vloerverwarming? Welke ondervloer op vloerverwarming?
De beste ondervloer is de TimberSound ondervloer. De TimberSound egaliseert met gemak alle oneffenheden van de betonvloer en heeft een warmteweerstand van 0.03 m K/W.
TimberSound heeft niet alleen de beste testresultaten bij vloerverwarming, maar is ook super geluidisolerend in de ruimte waar de vloer geplaatst is. Zie www.timbersound.nl

Belangrijk is dat u een volledig gesloten vochtscherm plaatst tegen optrekkend vocht. U kunt een iso-folie plaatsen of de TimberSound op alle naden aftapen met iso-tape.

Wat is reflectiegeluid? Wat is reflectiegeluid?
Het geluid dat je hoort als je over de vloer loopt. De TimberSound en Timbermate Exel ondervloer zijn speciaal ontworpen om dat (natuurlijk) reflectiegeluid maximaal te reduceren. Ideaal voor woonkamers of kantoorruimtes waar het getik van hoge hakken storend kan zijn.

Onze voorkeur heeft de TimberSound ondervloer omdat de rol lichter in gewicht is, makkelijker te plaatsen en niet onbelangrijk de voordeligste ondervloer is.

Welke ondervloer gebruiken op plavuizen of bestaande tegels? Welke ondervloer gebruiken op plavuizen of bestaande tegels?
De beste ondervloer is de TimberSound ondervloer . De TimberSound ondervloer egaliseert met gemak alle oneffenheden van de plavuizenvloer en heeft een warmteweerstand van slechts 0.03 m K/W.
TimberSound heeft niet alleen de beste testresultaten bij vloerverwarming, maar is ook super geluidisolerend in de ruimte waar de vloer geplaatst is.

De voordeligste keus is de Aluplus ondervloer, maar die heeft als nadeel dat de laminaatvloer bij belasting klinkt als een holle vloer.

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal