De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 
Ondervloeren  Ondervloeren ...terug
  AluPlusondervloeren-universeel   Cocofloorondervloeren-universeel   JeWe Ondervloerenondervloeren-universeel redupax-ondervloeren  Redupax Ondervloeren Redupax Ondervloeren  Vloerplaat Groenondervloeren-universeel Redupax Ondervloeren  XPS Platenondervloeren-universeel

Redupax PLUS ondervloer (10dB) - 4.4 m2

Redupax PLUS ondervloer (10dB) - 4.4 m2
Redupax Plus ondervloer
Redupax is ��n van de meest ideale ondervloeren voor laminaat en parket en garandeert een lange levensduur van uw kostbare vloer. Redupax is nationaal en internationaal uitgebreid getest op zijn contactgeluidreducerende eigenschappen en voldoet aan de normen en aanbevelingen van het bouwbesluit.

Redupax Plus heeft een TNO keurmerk van 10 dB
Redupax Plus draagt dan ook het TNO productlabel. Redupax bereikt een contactgeluidreductie van 20 dB Lw / 10 dB lin in combinatie met kliklaminaat en 22 dB Lw / 10 dB lin in combinatie met verlijmd laminaat, op basis van de nieuwe Europese norm NEN-BS-EN-ISO 140-8 / 717-2 (NPR 5079).

Redupax Plus vriendelijk voor iedereen ....
Redupax is samengesteld uit zuiver natuurlijk resthout van populieren, berken en naaldbomen en is daarmee volledig milieuvriendelijk. Naast de reeds vernoemde geluidsreductie, zorgt Redupax ook voor een hoge mate van thermische isolatie en een egalisatie van oneffenheden tot 3 mm in iedere draagvloer.

Toepassing Redupax ondervloer
Alle lamelsoorten zoals: laminaat, parket, lamelparket, fineerparket, linoleumlamellen of -panelen.

Redupax Plus - Technische informatie:
Dikte 8 mm
Egaliserend
Afmeting 590 X 790 mm
Warmte- en koude-isolerend
Verpakking 10 platen per pak 4.4 m2
Akoestisch en mechanisch geluiddempend
Geperste houtvezelplaat voorzien van V.V.P.laag

Belangrijke informatie!
Redupax Plus behaalt ten opzichte van verscheidene foam ondervloeren betere resultaten voor wat betreft de reflectie van loopgeluid in de ruimte zelf. Redupax Plus behaalt een geluidsreductie die maar liefst 20 dB beter is ten opzichte van opencellig foam en 12 dB ten opzichte van geslotencellig foam!

Een uitgekiende combinatie van hoogwaardige materialen geeft de vloer de eveneens zo noodzakelijke stabiliteit, wat niet alleen in hoge mate bijdraagt aan de geluidsbeheersing maar tevens een langere levensduur van uw kostbare laminaatvloer garandeert. De kans op een krakende vloer is zeer gering!

Kortom, voor een optimale prestatie van uw vloer is Redupax Plus de meest ideale ondervloer!

Klanten die Redupax PLUS ondervloer (10dB) - 4.4 m2 kochten, kozen ook voor:
Redupax PLUS ondervloer (10dB) - 4.4 m2
Redupax Ondervloeren
redupax-ondervloer-10db-8_12-m2 Redupax ondervloer (10dB) redupax-plus-ondervloer-10db-4_4-m2 Redupax PLUS ondervloer (10dB)
Wat is doorgangsgeluid? Wat is doorgangsgeluid?
Het geluid dat hoorbaar is in de kamer onder de ruimte waar de vloer is geplaatst. De QuickStep Transitsound Ultra en Quick & Quiet ondervloer zijn speciaal ontworpen om dit geluid te reduceren. Aan is aan te raden bij woningen met meerdere verdiepingen.

Geluidreductie naar de omringende ruimtes en geluidreductie in de ruimte waar de vloer geplaats is is ook mogelijk. De Redupax Plus ondervloer dempt het geliud met 10dB naar de onderliggende ruimte en dempt ook het hinderlijke klikgeluid als je op laminaat loopt. In de combinatie Redupax Plus met laminaat geeft het gevoel en geluid alsof je op een massieve vloer loopt. Geschikt voor houten en betonnen vloeren.

Welke ondervloer op vloerverwarming? Welke ondervloer op vloerverwarming?
De beste ondervloer is de TimberSound ondervloer. De TimberSound egaliseert met gemak alle oneffenheden van de betonvloer en heeft een warmteweerstand van 0.03 m K/W.
TimberSound heeft niet alleen de beste testresultaten bij vloerverwarming, maar is ook super geluidisolerend in de ruimte waar de vloer geplaatst is. Zie www.timbersound.nl

Belangrijk is dat u een volledig gesloten vochtscherm plaatst tegen optrekkend vocht. U kunt een iso-folie plaatsen of de TimberSound op alle naden aftapen met iso-tape.

Wat is reflectiegeluid? Wat is reflectiegeluid?
Het geluid dat je hoort als je over de vloer loopt. De TimberSound en Timbermate Exel ondervloer zijn speciaal ontworpen om dat (natuurlijk) reflectiegeluid maximaal te reduceren. Ideaal voor woonkamers of kantoorruimtes waar het getik van hoge hakken storend kan zijn.

Onze voorkeur heeft de TimberSound ondervloer omdat de rol lichter in gewicht is, makkelijker te plaatsen en niet onbelangrijk de voordeligste ondervloer is.

Welke ondervloer gebruiken op plavuizen of bestaande tegels? Welke ondervloer gebruiken op plavuizen of bestaande tegels?
De beste ondervloer is de TimberSound ondervloer . De TimberSound ondervloer egaliseert met gemak alle oneffenheden van de plavuizenvloer en heeft een warmteweerstand van slechts 0.03 m K/W.
TimberSound heeft niet alleen de beste testresultaten bij vloerverwarming, maar is ook super geluidisolerend in de ruimte waar de vloer geplaatst is.

De voordeligste keus is de Aluplus ondervloer, maar die heeft als nadeel dat de laminaatvloer bij belasting klinkt als een holle vloer.

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal