De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 
Laminaatvloeren  Laminaatvloeren ...terug
  Quickstep Arte quickstep-950-v-groef-laminaat   QuickStep Elitequickstep-950-v-groef-laminaat quickstep-largo  Quickstep Largo Quickstep Largo  QuickStep Perspective quickstep-950-v-groef-laminaat Quickstep Largo  QuickStep Perspective Wide quickstep-950-v-groef-laminaat

QuickStep Largo Vintage Eik Grijs LPU 1286 - Inhoud 2.52 m2

QuickStep Largo Vintage Eik Grijs LPU 1286 - Inhoud 2.52 m2

De prijs van € 74.70 is per pak van 2.52 m2 / € 29.65 m2


QuickStep Largo
Extra lange en brede delen met V-groef
De bijzondere Largo collectie heeft lange en brede planken van 2 m. waardoor ook uw huis een bijzondere sfeer krijgt. Door de variatie van lichte en donkere kleuren en de subtiele glans heeft deze vloer een rijke stijl.
Door de oppervlaktestructuurvoelt de Largo heel natuurlijk aan. Binnen deze collectie heeft u de keuze uit 13 mooie dessins.


Een laminaatvloer met een rijke uitstraling.
De Largo-planken zijn ook nog eens 20,5 cm breed en 9,5 mm dik. Zelfs de groeven werden door de designers per decor zo ontwikkeld dat ze perfect bij het karakter van het houtdesign passen.
De kleurvariatie tussen de planken onderling geven een natuurlijk effect. Natuurlijk heeft ook De Largo het gepatenteerde Uniclic.


TimberSound ondervloer voor slechts € 3.95*


QuickStep Largo heeft 25 jaar garantie
Strenge testen en controles garanderen de kwaliteit van QuickStep laminaat. QuickStep geeft dan ook zonder probleem 25 jaar garantie op slijtvastheid en een levenslange garantie op het Uniclic systeem.
De enige voorwaarde! - Het gebruik van de QuickStep plaatsingsaccessoires en onderhoudsproducten.
De onderhoudsproducten van QuickStep zoals QuickStep Force , QuickStep Spray en QuickStep onderhoudsset zijn gemaakt om de laminaatvloer in perfecte staat te houden.


Tip!
Vraag nu een vrijblijvende QuickStep offerte aan voor. Zo snel heeft u nog nooit geld verdiend!


QuickStep Largo heeft de onderstaande technische gegevens:
HDF basis
13 decoren
AC4 / klasse 32
Levertijd 2 werkdagen
25 jaar garantie in woonvertrekken
Afmetingen - 205 x 20.3 x 9.5 mm (l x b x d)

Makkelijk en snel te plaatsen ...
Dankzij het gebruiksvriendelijke en gepatenteerde QuickStep Uniclic systeem is je vloer in één klik geplaatst. In het assortiment QuickStep accessoires vind je echt alles voor de installatie, de afwerking en het onderhoud van je vloer.

Klanten die QuickStep Largo Vintage Eik Grijs LPU 1286 - Inhoud 2.52 m2 kochten, kozen ook voor:
QuickStep Largo Vintage Eik Grijs LPU 1286 - Inhoud 2.52 m2
Quickstep Largo
quickstep-largo-authentieke-eik-lpu-1505-inhoud-2_52-m2-  Authentieke Eik LPU 1505 quickstep-largo-cambridge-eik-donker-lpu-1664-2_52-m2  Cambridge Eik Donker LPU 1664
quickstep-largo-cambridge-eik-natuur-lpu-1662-2_52-m2  Cambridge Eik Natuur LPU 1662 quickstep-largo-dominicano-eik-grijs-lpu-1663-2_52-m2  Dominicano Eik Grijs LPU 1663
quickstep-largo-dominicano-eik-natuur-lpu-1622-2_52-m2  Dominicano Eik Natuur LPU 1622 quickstep-largo-eik-natuurvernist-lpu-1284-inhoud-2_52-m2-  Eik Natuurvernist LPU 1284
quickstep-largo-eik-witvernist-lpu-1283-inhoud-2_52-m2-  Eik Witvernist LPU 1283 quickstep-largo-long-island-eik-licht-lpu-1660-2_52-m2  Long Island EiK Licht LPU 1660
quickstep-largo-long-island-eik-natuur-lpu-1661-2_52-m2  Long Island Eik Natuur LPU 1661 quickstep-largo-marine-eik-lpu-1507-inhoud-2_52-m2-  Marine Eik LPU 1507
quickstep-largo-merbau-natuurvernist-lpu-1288-inhoud-2_52-m2-  Merbau Natuurvernist LPU 1288 quickstep-largo-rustieke-eik-licht-lpu-1396-inhoud-2_52-m2-  Rustieke Eik Licht LPU 1396
quickstep-largo-vintage-eik-grijs-lpu-1286-inhoud-2_52-m2-  Vintage Eik Grijs LPU 1286
Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB? Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB?
We adviseren drie soorten ondervloeren met een TNO label met een geluidsisolatiewaarde van 10dB. De voordeligste is de Quick & Quiet die wordt verkocht op een rol van 15m2. Het voordeel van deze vloer is de geringe hoogte van 4 mm, licht gewicht en snel te plaatsen.

De beste is de Redupax Plus ondervloer. De belangrijkste extra eigenschap is dat het reflectiegeluid van het laminaat bij u in de ruimte duidelijk hoorbaar verminderd. De Redupax ondervloer is leverbaar in twee kwaliteiten, waarbij beide aan de 10dB norm voldoet. De Redupax Plus heeft de grootste geluidsisolatie richting de omliggende ruimtes en geluidreductie in de ruimte waar u zich bevindt.
De voordeligste keus is de standaard Redupax ondervloer met een dikte van 9mm.

ThermoSound, de beste ondervloer met 10dB certificaat voor vloerverwarming. De ThermoSound ondervloer wordt geleverd op een rol van 15m met een dikte van slechts 3 mm. De ThermoSound ondervloer heeft met gemak de TNO test doorstaan en heeft zelf een gemeten geluidsreductie van 12dB.

Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton?  Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton?
Wij adviseren de TimberSound ondervloer.
Het grote voordeel van deze ondervloer in combinatie met de betonnen vloer is de geluidsreductie in de ruimte. Laminaat heeft met een standaard ondervloer een hinderlijk klikgeluid. TimberSound ondervloer geeft u het idee dat u op een massieve vloer loopt, met als prettige bijkomstigheid een hoge geluidsreductie naar omliggende ruimtes.
QuickStep heeft ook een uitstekend assortiment ondervloeren met ieder zijn eigen toepassing en specialiteit.

Tip! Het gebruik van een ondervloer in combinatie met een vochtscherm is een vereiste op de begane grond, als er kans is op vocht uit de grond of kruipruimte.

Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer? Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer?
De voordeligste is de AluPlus ondervloer. Perfect voor plaatsing op vlakke houten vloeren. De AluPlus is een ondervloer op rol voorzien van een aluminium coating en een overlap van 20 cm om een volledig gesloten vochtscherm te maken. Bij aankoop van een laminaatvloer kost de AluPlus ondervloer slechts € 0.99 per m2.

De beste ondervloer voor op een planken vloer is de JeWe Isotegel Plus ondervloer. De JeWe Isotegel Plus is een board ondervloer van 8.5 mm dikte die eenvoudig de ongelijke planken en kieren egaliseert. Tip! Plaats altijd een JeWe Isofolie tussen de ondervloer en het kliklaminaat om volledige aanspraak op de garantie van het laminaat te houden.

Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB? Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB?
De voordeligste ondervloer voor op een houtenvloer met een TNO certificaat is de JeWe Isotegel Plus ondervloer. De JeWe Isotegel Plus is een board ondervloer van 8.5 mm dikte die eenvoudig de ongelijke planken en kieren egaliseert.

De beste is de Redupax Plus ondervloer. De belangrijkste extra eigenschap is dat het reflectiegeluid van het laminaat bij u in de ruimte duidelijk hoorbaar verminderd. De Redupax ondervloer is leverbaar in twee kwaliteiten, waarbij beide aan de 10dB norm voldoet. De Redupax Plus heeft de grootste geluidsisolatie richting de omliggende ruimtes en geluidreductie in de ruimte waar u zich bevindt.
DE ondervloeren zijn voorzien van een referentiecode en vermelding van de 10dB norm van TNO.
Tip! Plaats altijd een JeWe Isofolie tussen de ondervloer en het kliklaminaat om volledige aanspraak op de garantie van het laminaat te houden.


Kan ik laminaat plaatsen op een vloer met vloerverwarming? Kan ik laminaat plaatsen op een vloer met vloerverwarming?
De beste ondervloer is de TimberSound ondervloer. De TimberSound egaliseert met gemak alle oneffenheden van de betonvloer en heeft een warmteweerstand van 0.03 m² K/W.
TimberSound heeft niet alleen de beste testresultaten bij vloerverwarming, maar is ook super geluidisolerend in de ruimte waar de vloer geplaatst is. Zie www.timbersound.nl

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal