De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 
Laminaatvloeren  Laminaatvloeren ...terug
   Meister LD 300 Melangomeister-v-groef-laminaat   Meister LB 250 meister-v-groef-laminaat   Meister LD 200 meister-v-groef-laminaat   Meister LD 250 meister-v-groef-laminaat   Meister LD 300 - 25meister-v-groef-laminaat meister-ls-300  Meister LS 300 Meister LS 300  Meister NB 400meister-v-groef-laminaat

Meister LS 300 Eiken Donker 6148 - 1.80 m2 (niet meer leverbaar)

Meister LS 300 Eiken Donker 6148 - 1.80 m2 (niet meer leverbaar)

De hoogwaardige laminaatvloeren van Meister laten altijd een goede indruk achter.
Meister beperkt zich niet enkel tot het gebruik van voortreffelijk drukdecors, maar benut ook de mogelijkheid van hightech productie installatie voor het opdrukken van houtstructuren. Dat blijkt uit deze collectie waar speciaal geselecteerde oppervlakken en structuren afgestemd zijn op de smalle planken van de LS 300.

Een bovenlaag van speciale hars met een hoogbelastbaar, gestructureerd oppervlak wordt hiervoor onder grote druk opgebracht.
Helemaal nieuw is de ruwe structuur waardoor de echte zaagsnedes worden geimiteerd.
Als u de ogen sluit en met de vingers over dit Woodfinish genoemde oppervlak strijkt, voelt u de houtnerf van echt hout.
Door de bewust gekozen kleuren tussen de planken onderling wordt het natuurlijke hout-look effect nog extra onderstreept. Dit ademt een authenticiteit die enkele jaren geleden nog ondenkbaar geweest zou zijn.

Meister, heeft zijn eigen decoratieve kwaliteit ontwikkeld (4v)
Meister LS 300, de aangenaam handwarme 1 - strook vloer, met een hoge gebruiksklasse.
Verkrijgbaar in 14 verschillende dessins.
De Meister LS 300 heeft ook het AquaSafe-systeem een omvattende bescherming tegen vocht.
Het gebruikte decorpapier van klassieke laminaatvloeren vervalt bij deze, ook hierdoor zeer milieuvriendelijke, methode. Daarnaast heeft de vloer door de opbouw ook een aangenaam, handwarme bovenlaag, die zorgt voor meer wooncomfort.Meister LS 300 - De Laminaatvloer met karakter....
AquaSafe systeem
Rondom lopende V groef
14 verschillende designs
15 jaar garantie in woonvertrekken
Perfect geschikt voor intensief gebruik
Jarenlange plezier door het gemak in onderhoud
De ideale vloer voor het complete woongebruik en voor projectgebruik met normale belasting
Afmetingen - 1287 x 140 x 8 mm (l x b x d)

Klanten die Meister LS 300 Eiken Donker 6148 - 1.80 m2 (niet meer leverbaar) kochten, kozen ook voor:
Meister LS 300 Eiken Donker 6148 - 1.80 m2 (niet meer leverbaar)
Meister LS 300
meister-ls-300-eiken-donker-6148-1_80-m2-niet-meer-leverbaar  Eiken Donker 6148 meister-ls-300-eiken-karamel-6271-1_80-m2-niet-meer-leverbaar  Eiken Karamel 6271
meister-ls-300-eiken-marsepein-6268-1_80-m2-niet-meer-leverbaar  Eiken Marsepein 6268 meister-ls-300-eiken-nougat-6269-1_80-m2-niet-meer-leverbaar  Eiken Nougat 6269
meister-ls-300-eiken-vanille-6265-1_80-m2-niet-meer-leverbaar  Eiken Vanille 6265 meister-ls-300-esdoorn-6017-1_80-m2-niet-meer-leverbaar  Esdoorn 6017
meister-ls-300-steigerhout-natuur-6280-1_80-m2-niet-meer-leverbaar  Steigerhout Natuur 6280
Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB? Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB?
We adviseren drie soorten ondervloeren met een TNO label met een geluidsisolatiewaarde van 10dB. De voordeligste is de Quick & Quiet die wordt verkocht op een rol van 15m2. Het voordeel van deze vloer is de geringe hoogte van 4 mm, licht gewicht en snel te plaatsen.

De beste is de Redupax Plus ondervloer. De belangrijkste extra eigenschap is dat het reflectiegeluid van het laminaat bij u in de ruimte duidelijk hoorbaar verminderd. De Redupax ondervloer is leverbaar in twee kwaliteiten, waarbij beide aan de 10dB norm voldoet. De Redupax Plus heeft de grootste geluidsisolatie richting de omliggende ruimtes en geluidreductie in de ruimte waar u zich bevindt.
De voordeligste keus is de standaard Redupax ondervloer met een dikte van 9mm.

ThermoSound, de beste ondervloer met 10dB certificaat voor vloerverwarming. De ThermoSound ondervloer wordt geleverd op een rol van 15m met een dikte van slechts 3 mm. De ThermoSound ondervloer heeft met gemak de TNO test doorstaan en heeft zelf een gemeten geluidsreductie van 12dB.

Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton?  Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton?
Wij adviseren de TimberSound ondervloer.
Het grote voordeel van deze ondervloer in combinatie met de betonnen vloer is de geluidsreductie in de ruimte. Laminaat heeft met een standaard ondervloer een hinderlijk klikgeluid. TimberSound ondervloer geeft u het idee dat u op een massieve vloer loopt, met als prettige bijkomstigheid een hoge geluidsreductie naar omliggende ruimtes.
QuickStep heeft ook een uitstekend assortiment ondervloeren met ieder zijn eigen toepassing en specialiteit.

Tip! Het gebruik van een ondervloer in combinatie met een vochtscherm is een vereiste op de begane grond, als er kans is op vocht uit de grond of kruipruimte.

Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer? Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer?
De voordeligste is de AluPlus ondervloer. Perfect voor plaatsing op vlakke houten vloeren. De AluPlus is een ondervloer op rol voorzien van een aluminium coating en een overlap van 20 cm om een volledig gesloten vochtscherm te maken. Bij aankoop van een laminaatvloer kost de AluPlus ondervloer slechts 0.99 per m2.

De beste ondervloer voor op een planken vloer is de JeWe Isotegel Plus ondervloer. De JeWe Isotegel Plus is een board ondervloer van 8.5 mm dikte die eenvoudig de ongelijke planken en kieren egaliseert. Tip! Plaats altijd een JeWe Isofolie tussen de ondervloer en het kliklaminaat om volledige aanspraak op de garantie van het laminaat te houden.

Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB? Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB?
De voordeligste ondervloer voor op een houtenvloer met een TNO certificaat is de JeWe Isotegel Plus ondervloer. De JeWe Isotegel Plus is een board ondervloer van 8.5 mm dikte die eenvoudig de ongelijke planken en kieren egaliseert.

De beste is de Redupax Plus ondervloer. De belangrijkste extra eigenschap is dat het reflectiegeluid van het laminaat bij u in de ruimte duidelijk hoorbaar verminderd. De Redupax ondervloer is leverbaar in twee kwaliteiten, waarbij beide aan de 10dB norm voldoet. De Redupax Plus heeft de grootste geluidsisolatie richting de omliggende ruimtes en geluidreductie in de ruimte waar u zich bevindt.
DE ondervloeren zijn voorzien van een referentiecode en vermelding van de 10dB norm van TNO.
Tip! Plaats altijd een JeWe Isofolie tussen de ondervloer en het kliklaminaat om volledige aanspraak op de garantie van het laminaat te houden.


Kan ik laminaat plaatsen op een vloer met vloerverwarming? Kan ik laminaat plaatsen op een vloer met vloerverwarming?
De beste ondervloer is de TimberSound ondervloer. De TimberSound egaliseert met gemak alle oneffenheden van de betonvloer en heeft een warmteweerstand van 0.03 m K/W.
TimberSound heeft niet alleen de beste testresultaten bij vloerverwarming, maar is ook super geluidisolerend in de ruimte waar de vloer geplaatst is. Zie www.timbersound.nl

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal