De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 
Laminaatvloeren  Laminaatvloeren ...terug
   Meister LD 300 Melangomeister-v-groef-laminaat   Meister LB 250 meister-v-groef-laminaat meister-ld-200-  Meister LD 200 Meister LD 200   Meister LD 250 meister-v-groef-laminaat Meister LD 200   Meister LD 300 - 25meister-v-groef-laminaat Meister LD 200   Meister LS 300meister-v-groef-laminaat Meister LD 200   Meister NB 400meister-v-groef-laminaat

Meister Estrada LD 200 Gerookt Eiken 6028 - 2.29 m2

Meister Estrada LD 200 Gerookt Eiken 6028 - 2.29 m2
De prijs van � 52.56 is per pak van 2.29 m2 / � 22.95 m2


Meister laminaat, het effect is verbluffend ...
Je moet wel twee keer goed kijken wil je het decor van een Meister laminaatvloer van een echt houten oppervlak kunnen onderscheiden. Zelfs de tastzin helpt je niet verder.

Meister beperkt zich niet enkel tot het gebruik van voortreffelijk drukdecors, maar benut ook de mogelijkheid van hightech productie installatie voor het opdrukken van houtstructuren.

Een bovenlaag van speciale hars met een hoogbelastbaar, gestructureerd oppervlak wordt hiervoor onder grote druk opgebracht. Als u de ogen sluit en met de vingers over dit Woodfinish genoemde oppervlak strijkt, voelt u de houtnerf van echt hout.
Dit ademt een authenticiteit die enkele jaren geleden nog ondenkbaar geweest zou zijn.

Meister LD 200 Estrada - Uitgevoerd met een mooie v-groef aan de lange zijde zijden. (2v)
Bij de elementen van de Meister Estrada serie wordt dit effect nog versterkt door de lange v-voeg. De frezing aan 2 zijden van de extreem stabiele dragerplaat van HDF accentueert het klassieke lamelkarakter.
Met Meister LD 200 Estrada laminaat haalt u een beetje landhuis in uw woning of huis.

Meister LD 200 Estrada, uitmuntende kwaliteit ...
Maar niet alleen bij de ontwikkeling van een overtuigende uitstraling hebben de Meister ingenieurs en knutselaars alles gegeven. Meister LD 200 Estrada beschikt ook over overtuigende technische eigenschappen: desgewenst is hij leverbaar met onze contactgeluiddempende onderlaag Silence 25. Deze onderlaag maakt niet alleen extra geluiddempende onderlagen als kurk, schuimfolie of andere materialen overbodig. Zij reduceert ook merkbaar het geluid in de ruimte zelf en in de ruimten eronder.

Meister LD 200 Estrada - Kleuren overzichtMeister LD 200 Estrada - De vloer voor jong wonen ...
2V-Groef
AquaSafe 30
8 verschillende designs
15 jaar garantie in woonvertrekken
Perfect geschikt voor intensief gebruik
Jarenlange plezier door het gemak in onderhoud
De ideale vloer voor het complete woongebruik en voor projectgebruik met normale belasting
Afmetingen - 1287 x 198 x 8 mm (l x b x d)

Meister LD 200 Estrada, ecologish verantwoord en �xtra beschermd tegen vocht.
Estrada voert het kwaliteitskenmerk CELQ. Daarmee bent u ervan verzekerd een ecologisch verantwoord product te kopen waarbij alle bestanddelen door neutrale experts zijn gecontroleerd.
Ons instapproduct komt met een vochtwering op de markt die de gebruikelijke normen duidelijk overtreft. De dragerplaten van HDF met gereduceerde zwelling blijven dankzij onze AquaSafe 30- technologie gemiddeld ongeveer 30 procent onder de CELQ-richtwaarde voor de maximale opzwelling van een met water in aanraking gekomen dragerplaat.


Meister laminaat heeft de mooiste laminaatvloeren ...

Klanten die Meister Estrada LD 200 Gerookt Eiken 6028 - 2.29 m2 kochten, kozen ook voor:
Meister Estrada LD 200 Gerookt Eiken 6028 - 2.29 m2
Meister LD 200
meister-estrada-ld-200-eiken-boothuis-licht-6259-2_29-m2- Meister Estrada LD 200 Eiken Boothuis Licht 6259
meister-estrada-ld-200-eiken-gebarsten-cremewit-6295-2_29-m2- Meister Estrada LD 200 Eiken Gebarsten Cremewit 6295
meister-estrada-ld-200-eiken-gebarsten-natuur-6290-2_29-m2- Meister Estrada LD 200 Eiken Gebarsten Natuur 6290
meister-estrada-ld-200-eiken-koffie-creme-6267-2_29-m2- Meister Estrada LD 200 Eiken Koffie Creme 6267
meister-estrada-ld-200-eiken-kopergrijs-6272-2_29-m2- Meister Estrada LD 200 Eiken Kopergrijs 6272
meister-estrada-ld-200-eiken-pure-6270-2_29-m2- Meister Estrada LD 200 Eiken Pure 6270
meister-estrada-ld-200-gerookt-eiken-6028-2_29-m2 Meister Estrada LD 200 Gerookt Eiken 6028
meister-estrada-ld-200-steigerhout-licht-6279-2_29-m2- Meister Estrada LD 200 Steigerhout Licht 6279
Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB? Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB?
We adviseren drie soorten ondervloeren met een TNO label met een geluidsisolatiewaarde van 10dB. De voordeligste is de Quick & Quiet die wordt verkocht op een rol van 15m2. Het voordeel van deze vloer is de geringe hoogte van 4 mm, licht gewicht en snel te plaatsen.

De beste is de Redupax Plus ondervloer. De belangrijkste extra eigenschap is dat het reflectiegeluid van het laminaat bij u in de ruimte duidelijk hoorbaar verminderd. De Redupax ondervloer is leverbaar in twee kwaliteiten, waarbij beide aan de 10dB norm voldoet. De Redupax Plus heeft de grootste geluidsisolatie richting de omliggende ruimtes en geluidreductie in de ruimte waar u zich bevindt.
De voordeligste keus is de standaard Redupax ondervloer met een dikte van 9mm.

ThermoSound, de beste ondervloer met 10dB certificaat voor vloerverwarming. De ThermoSound ondervloer wordt geleverd op een rol van 15m met een dikte van slechts 3 mm. De ThermoSound ondervloer heeft met gemak de TNO test doorstaan en heeft zelf een gemeten geluidsreductie van 12dB.

Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton?  Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton?
Wij adviseren de TimberSound ondervloer.
Het grote voordeel van deze ondervloer in combinatie met de betonnen vloer is de geluidsreductie in de ruimte. Laminaat heeft met een standaard ondervloer een hinderlijk klikgeluid. TimberSound ondervloer geeft u het idee dat u op een massieve vloer loopt, met als prettige bijkomstigheid een hoge geluidsreductie naar omliggende ruimtes.
QuickStep heeft ook een uitstekend assortiment ondervloeren met ieder zijn eigen toepassing en specialiteit.

Tip! Het gebruik van een ondervloer in combinatie met een vochtscherm is een vereiste op de begane grond, als er kans is op vocht uit de grond of kruipruimte.

Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer? Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer?
De voordeligste is de AluPlus ondervloer. Perfect voor plaatsing op vlakke houten vloeren. De AluPlus is een ondervloer op rol voorzien van een aluminium coating en een overlap van 20 cm om een volledig gesloten vochtscherm te maken. Bij aankoop van een laminaatvloer kost de AluPlus ondervloer slechts 0.99 per m2.

De beste ondervloer voor op een planken vloer is de JeWe Isotegel Plus ondervloer. De JeWe Isotegel Plus is een board ondervloer van 8.5 mm dikte die eenvoudig de ongelijke planken en kieren egaliseert. Tip! Plaats altijd een JeWe Isofolie tussen de ondervloer en het kliklaminaat om volledige aanspraak op de garantie van het laminaat te houden.

Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB? Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB?
De voordeligste ondervloer voor op een houtenvloer met een TNO certificaat is de JeWe Isotegel Plus ondervloer. De JeWe Isotegel Plus is een board ondervloer van 8.5 mm dikte die eenvoudig de ongelijke planken en kieren egaliseert.

De beste is de Redupax Plus ondervloer. De belangrijkste extra eigenschap is dat het reflectiegeluid van het laminaat bij u in de ruimte duidelijk hoorbaar verminderd. De Redupax ondervloer is leverbaar in twee kwaliteiten, waarbij beide aan de 10dB norm voldoet. De Redupax Plus heeft de grootste geluidsisolatie richting de omliggende ruimtes en geluidreductie in de ruimte waar u zich bevindt.
DE ondervloeren zijn voorzien van een referentiecode en vermelding van de 10dB norm van TNO.
Tip! Plaats altijd een JeWe Isofolie tussen de ondervloer en het kliklaminaat om volledige aanspraak op de garantie van het laminaat te houden.


Kan ik laminaat plaatsen op een vloer met vloerverwarming? Kan ik laminaat plaatsen op een vloer met vloerverwarming?
De beste ondervloer is de TimberSound ondervloer. De TimberSound egaliseert met gemak alle oneffenheden van de betonvloer en heeft een warmteweerstand van 0.03 m K/W.
TimberSound heeft niet alleen de beste testresultaten bij vloerverwarming, maar is ook super geluidisolerend in de ruimte waar de vloer geplaatst is. Zie www.timbersound.nl

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal