De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 
Laminaatvloeren  Laminaatvloeren ...terug
designline-laguna  DesignLine Laguna

DesignLine Laguna Hamilton Beech - Inhoud 1.79 m2

DesignLine Laguna Hamilton Beech - Inhoud 1.79 m2
De prijs van € 82.25 is per pak van 1.79m2 / € 45.95 m2

DesignLine Laguna , Vinyllaminaat op zijn best ...
Zoekt u de vloer die geschikt is voor badkamer en keuken dan heeft u het met designline gevonden.
DesignLine Laguna , de vloer die altijd kan....

DesignLine Laguna de makkelijk te plaatsen vinyl vloer.
DesignLine Laguna vinyllaminaatvloeren zijn uiterst makkelijk te plaatsen, met een handig kliksysteem door zowel de vakman als de doe-het-zelver. De panelen klikken probleemloos in elkaar , met een stevige naadloze vloer als resultaat. Ook herplaatsen behoort tot de mogelijkheden! Bij een verhuizing of verbouwing haalt u de planken uit elkaar, en klikt ze nadien probleemloos weer vast.


DesignLine Laguna hoge slijtvastheid ...
DesignLine laminaatvloeren zijn uiterst duurzaam. De slijtvaste toplaag en de sterke kern zorgen voor een opmerkelijke kras-, vocht-, en vlekbestendigheid. Ze zijn bestand tegen water en vochtigheid dus zeer geschikt voor badkamer of keuken. Een hoge krasvastheid maakt de vloer ook erg geschikt voor uw huisdieren, en natuurlijk makkelijk te reinigen.Zelfs na jaren intensief gebruik blijft uw vloer in uitmuntende staat.


DesignLine Laguna technische gegevens:
Inhoud per pak: 1.79 m2
Afmeting: 8 stuks 1212 x 185 - 5 mm (l x b x d)
Garantie: Huishoudelijk gebruik 20 jaar (Klasse 31 - AC3)


DesignLine eigenschappen ...
De slijtvastheid wordt gegarandeerd door de PU coating .

Klanten die DesignLine Laguna Hamilton Beech - Inhoud 1.79 m2 kochten, kozen ook voor:
DesignLine Laguna Hamilton Beech - Inhoud 1.79 m2
DesignLine Laguna
designline-laguna-alba-oak-cottage-inhoud-1_79-m2-  Alba Oak Cottage designline-laguna-alba-oak-cream-inhoud-1_79-m2-  Alba Oak Cream designline-laguna-alba-oak-siena-inhoud-1_79-m2-  Alba Oak Siena
designline-laguna-alba-oak-snow-inhoud-1_79-m2-  Alba Oak Snow designline-laguna-black-oak-inhoud-1_79-m2-  Black Oak designline-laguna-boston-cherry-inhoud-1_79-m2-  Boston Cherry
designline-laguna-dark-oak-inhoud-1_79-m2-  Dark Oak designline-laguna-dark-pine-inhoud-1_79-m2-  Dark Pine designline-laguna-everglade-oak-inhoud-1_79-m2-  Everglade Oak
designline-laguna-hamilton-beech-inhoud-1_79-m2-  Hamilton Beech designline-laguna-mexican-walnut-inhoud-1_79-m2-  Mexican Walnut designline-laguna-victoria-maple-inhoud-1_79-m2-  Victoria Maple
Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB? Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB?
We adviseren drie soorten ondervloeren met een TNO label met een geluidsisolatiewaarde van 10dB. De voordeligste is de Quick & Quiet die wordt verkocht op een rol van 15m2. Het voordeel van deze vloer is de geringe hoogte van 4 mm, licht gewicht en snel te plaatsen.

De beste is de Redupax Plus ondervloer. De belangrijkste extra eigenschap is dat het reflectiegeluid van het laminaat bij u in de ruimte duidelijk hoorbaar verminderd. De Redupax ondervloer is leverbaar in twee kwaliteiten, waarbij beide aan de 10dB norm voldoet. De Redupax Plus heeft de grootste geluidsisolatie richting de omliggende ruimtes en geluidreductie in de ruimte waar u zich bevindt.
De voordeligste keus is de standaard Redupax ondervloer met een dikte van 9mm.

ThermoSound, de beste ondervloer met 10dB certificaat voor vloerverwarming. De ThermoSound ondervloer wordt geleverd op een rol van 15m met een dikte van slechts 3 mm. De ThermoSound ondervloer heeft met gemak de TNO test doorstaan en heeft zelf een gemeten geluidsreductie van 12dB.

Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton?  Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton?
Wij adviseren de TimberSound ondervloer.
Het grote voordeel van deze ondervloer in combinatie met de betonnen vloer is de geluidsreductie in de ruimte. Laminaat heeft met een standaard ondervloer een hinderlijk klikgeluid. TimberSound ondervloer geeft u het idee dat u op een massieve vloer loopt, met als prettige bijkomstigheid een hoge geluidsreductie naar omliggende ruimtes.
QuickStep heeft ook een uitstekend assortiment ondervloeren met ieder zijn eigen toepassing en specialiteit.

Tip! Het gebruik van een ondervloer in combinatie met een vochtscherm is een vereiste op de begane grond, als er kans is op vocht uit de grond of kruipruimte.

Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer? Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer?
De voordeligste is de AluPlus ondervloer. Perfect voor plaatsing op vlakke houten vloeren. De AluPlus is een ondervloer op rol voorzien van een aluminium coating en een overlap van 20 cm om een volledig gesloten vochtscherm te maken. Bij aankoop van een laminaatvloer kost de AluPlus ondervloer slechts € 0.99 per m2.

De beste ondervloer voor op een planken vloer is de JeWe Isotegel Plus ondervloer. De JeWe Isotegel Plus is een board ondervloer van 8.5 mm dikte die eenvoudig de ongelijke planken en kieren egaliseert. Tip! Plaats altijd een JeWe Isofolie tussen de ondervloer en het kliklaminaat om volledige aanspraak op de garantie van het laminaat te houden.

Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB? Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB?
De voordeligste ondervloer voor op een houtenvloer met een TNO certificaat is de JeWe Isotegel Plus ondervloer. De JeWe Isotegel Plus is een board ondervloer van 8.5 mm dikte die eenvoudig de ongelijke planken en kieren egaliseert.

De beste is de Redupax Plus ondervloer. De belangrijkste extra eigenschap is dat het reflectiegeluid van het laminaat bij u in de ruimte duidelijk hoorbaar verminderd. De Redupax ondervloer is leverbaar in twee kwaliteiten, waarbij beide aan de 10dB norm voldoet. De Redupax Plus heeft de grootste geluidsisolatie richting de omliggende ruimtes en geluidreductie in de ruimte waar u zich bevindt.
DE ondervloeren zijn voorzien van een referentiecode en vermelding van de 10dB norm van TNO.
Tip! Plaats altijd een JeWe Isofolie tussen de ondervloer en het kliklaminaat om volledige aanspraak op de garantie van het laminaat te houden.


Kan ik laminaat plaatsen op een vloer met vloerverwarming? Kan ik laminaat plaatsen op een vloer met vloerverwarming?
De beste ondervloer is de TimberSound ondervloer. De TimberSound egaliseert met gemak alle oneffenheden van de betonvloer en heeft een warmteweerstand van 0.03 mē K/W.
TimberSound heeft niet alleen de beste testresultaten bij vloerverwarming, maar is ook super geluidisolerend in de ruimte waar de vloer geplaatst is. Zie www.timbersound.nl

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal