De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 
Laminaatvloeren  Laminaatvloeren ...terug
  BerryAlloc Elegance berryalloc-v-groef-laminaat   BerryAlloc Grandioso berryalloc-v-groef-laminaat berryalloc-naturals  BerryAlloc Naturals BerryAlloc Naturals  BerryAlloc Primeros X-Longberryalloc-v-groef-laminaat BerryAlloc Naturals  BerryAlloc Primeros X-Strongberryalloc-v-groef-laminaat BerryAlloc Naturals  BerryAlloc Primeros X-Wideberryalloc-v-groef-laminaat

BerryAlloc Naturals Valley Eik - Inhoud 1.91 m2 (UITLOPEND)

BerryAlloc Naturals Valley Eik - Inhoud 1.91 m2 (UITLOPEND)
De prijs van � 37.45 is per pak van 1.91 m2 / � 19.50 m2

BerryAlloc Naturals
De BerryAlloc Naturals is een jonge moderne vloer met een realistische houtmotief.
De Naturals vloeren hebben een MatLook en een V-groef aan de lange zijde van de plank (2V),bovendien zijn ze verkrijgbaar in 12 natuurlijke tinten.


Het BestLoc X-treme systeem van BerryAlloc
Het vernieuwde kliksysteem met nog sterkere verbindingen en is nog sneller te plaatsen. Het systeem dat een lijmloze plaatsing mogelijk maakt, bestaat uit het unieke en gepatenteerde profiel dat in de meeste laminaatplanken van BerryAlloc terugvinden is.

Het BestLOC X-treme systeem heeft de volgende voordelen:
Lijmloze plaatsing
Volledig kraakvrij
Tot vijf maal sterker
Geen installatiefouten
Vloerverwarming mogelijk
Steeds herpositioneerbaar
Makkelijker en sneller te monteren
Het naadvrij aansluiten van de planken
Grotere oppervlakten zonder uitzettingsvoeg


Tip!
Vraag nu een vrijblijvende BerryAlloc offerte aan voor. Zo snel heeft u nog nooit geld verdiend!


BerryAlloc Naturals laminaat technische gegevens:
Inhoud per pak: 1.92 m2
Afmeting: 8 stuks 1288 x 186 - 8 mm (l x b x d)
Garantie: Huishoudelijk gebruik 25 jaar (Klasse 32 - AC4)

BerryAlloc levenslange garantie
BerryAlloc is zo overtuigd van de kwaliteit van zijn laminaat dat ze u een levenslange garantie bieden op het kliksysteem en de bodemplaat.

Klik hier en Win een geheel verzorgt weekend Brugge !

Klanten die BerryAlloc Naturals Valley Eik - Inhoud 1.91 m2 (UITLOPEND) kochten, kozen ook voor:
BerryAlloc Naturals Valley Eik - Inhoud 1.91 m2 (UITLOPEND)
BerryAlloc Naturals
berryalloc-naturals-oude-eik-inhoud-1_91-m2-uitlopend  Oude Eik berryalloc-naturals-valley-eik-inhoud-1_91-m2-uitlopend  Valley Eik berryalloc-naturals-zandduin-inhoud-1_91-m2-uitlopend  Zandduin
Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB? Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB?
We adviseren drie soorten ondervloeren met een TNO label met een geluidsisolatiewaarde van 10dB. De voordeligste is de Quick & Quiet die wordt verkocht op een rol van 15m2. Het voordeel van deze vloer is de geringe hoogte van 4 mm, licht gewicht en snel te plaatsen.

De beste is de Redupax Plus ondervloer. De belangrijkste extra eigenschap is dat het reflectiegeluid van het laminaat bij u in de ruimte duidelijk hoorbaar verminderd. De Redupax ondervloer is leverbaar in twee kwaliteiten, waarbij beide aan de 10dB norm voldoet. De Redupax Plus heeft de grootste geluidsisolatie richting de omliggende ruimtes en geluidreductie in de ruimte waar u zich bevindt.
De voordeligste keus is de standaard Redupax ondervloer met een dikte van 9mm.

ThermoSound, de beste ondervloer met 10dB certificaat voor vloerverwarming. De ThermoSound ondervloer wordt geleverd op een rol van 15m met een dikte van slechts 3 mm. De ThermoSound ondervloer heeft met gemak de TNO test doorstaan en heeft zelf een gemeten geluidsreductie van 12dB.

Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton?  Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton?
Wij adviseren de TimberSound ondervloer.
Het grote voordeel van deze ondervloer in combinatie met de betonnen vloer is de geluidsreductie in de ruimte. Laminaat heeft met een standaard ondervloer een hinderlijk klikgeluid. TimberSound ondervloer geeft u het idee dat u op een massieve vloer loopt, met als prettige bijkomstigheid een hoge geluidsreductie naar omliggende ruimtes.
QuickStep heeft ook een uitstekend assortiment ondervloeren met ieder zijn eigen toepassing en specialiteit.

Tip! Het gebruik van een ondervloer in combinatie met een vochtscherm is een vereiste op de begane grond, als er kans is op vocht uit de grond of kruipruimte.

Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer? Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer?
De voordeligste is de AluPlus ondervloer. Perfect voor plaatsing op vlakke houten vloeren. De AluPlus is een ondervloer op rol voorzien van een aluminium coating en een overlap van 20 cm om een volledig gesloten vochtscherm te maken. Bij aankoop van een laminaatvloer kost de AluPlus ondervloer slechts 0.99 per m2.

De beste ondervloer voor op een planken vloer is de JeWe Isotegel Plus ondervloer. De JeWe Isotegel Plus is een board ondervloer van 8.5 mm dikte die eenvoudig de ongelijke planken en kieren egaliseert. Tip! Plaats altijd een JeWe Isofolie tussen de ondervloer en het kliklaminaat om volledige aanspraak op de garantie van het laminaat te houden.

Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB? Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB?
De voordeligste ondervloer voor op een houtenvloer met een TNO certificaat is de JeWe Isotegel Plus ondervloer. De JeWe Isotegel Plus is een board ondervloer van 8.5 mm dikte die eenvoudig de ongelijke planken en kieren egaliseert.

De beste is de Redupax Plus ondervloer. De belangrijkste extra eigenschap is dat het reflectiegeluid van het laminaat bij u in de ruimte duidelijk hoorbaar verminderd. De Redupax ondervloer is leverbaar in twee kwaliteiten, waarbij beide aan de 10dB norm voldoet. De Redupax Plus heeft de grootste geluidsisolatie richting de omliggende ruimtes en geluidreductie in de ruimte waar u zich bevindt.
DE ondervloeren zijn voorzien van een referentiecode en vermelding van de 10dB norm van TNO.
Tip! Plaats altijd een JeWe Isofolie tussen de ondervloer en het kliklaminaat om volledige aanspraak op de garantie van het laminaat te houden.


Kan ik laminaat plaatsen op een vloer met vloerverwarming? Kan ik laminaat plaatsen op een vloer met vloerverwarming?
De beste ondervloer is de TimberSound ondervloer. De TimberSound egaliseert met gemak alle oneffenheden van de betonvloer en heeft een warmteweerstand van 0.03 m K/W.
TimberSound heeft niet alleen de beste testresultaten bij vloerverwarming, maar is ook super geluidisolerend in de ruimte waar de vloer geplaatst is. Zie www.timbersound.nl

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal