De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 

Welke verzekeringen zijn verplicht voor je huis?


Welke verzekeringen zijn verplicht voor je huis? Welke verzekeringen zijn verplicht voor je huis?

Wanneer je een huis hebt gekocht, dan is dit een flinke investering geweest. Des te belangrijker dus om ervoor te zorgen dat je deze investering ook goed beschermt. Het is daarom dus ook van belang dat jij jezelf verdiept in de verschillende verzekeringen die er allemaal zijn voor je huis. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat het een ellende is wanneer je niet goed bent verzekerd en je hebt brand of schade door water. Omdat er allerlei verschillende verzekeringen zijn die je kunt afsluiten, is het goed om te weten welke verschillen er zijn en welke verzekeringen er verplicht zijn. Er is namelijk een verschil tussen het kopen van een huis middels een hypotheek of wanneer je een huis koopt met volledig eigen financiŽle middelen.

Welke verzekeringen heb je allemaal nodig

Welke verzekeringen je allemaal nodig hebt, is afhankelijk van een aantal verschillende zaken. Allereerst natuurlijk je financiŽle situatie, maar ook of je een huis hebt gekocht of een huis huurt. Op het moment dat je namelijk een huis hebt gekocht, dan ben je verplicht om hiervoor een opstalverzekering af te sluiten. Echter geldt dit alleen wanneer je de woning hebt gekocht middels de hulp van een kredietverstrekker. Of het verstandig is om een huis niet te verzekeren wanneer je deze zelf hebt bekostigd, is een andere discussie. Aan te raden is dan dus ook om je huis altijd te verzekeren. Niet alleen een opstalverzekering, maar ook een inboedelverzekering.

Waarom een opstalverzekering

Een opstalverzekering is verplicht wanneer je een huis hebt gekocht met behulp van een hypotheek. De reden hiervoor is dat een bank of andere hypotheekverstrekker natuurlijk niet het risico wil lopen dat er iets met het huis gebeurt en ze kunnen fluiten naar hun centen. Een opstalverzekering is namelijk bedoeld om de schade aan de buitenkant van de woning te dekken. Hierbij kun je denken aan een boom die op je huis valt, maar ook brand valt voor een deel onder deze verzekering. Overigens hoe je een opstalverzekering niet af te sluiten bij dezelfde partij als waar je ook je hypotheek hebt lopen. Je kunt je dus prima online je opstalverzekering vergelijken kiezen voor de verzekering die het beste bij jouw financiŽle situatie past.

Waarom een inboedelverzekering

Waar een opstalverzekering verplicht is, geldt dit voor een inboedelverzekering niet. Toch is het wel aan te raden om er ťťn af te sluiten, zodat je bij schade niet zelf voor de kosten op hoeft te draaien. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld een glas rode wijn dat over de bank valt, maar ook schade aan je televisie, laptop of andere apparaten. Houd er hierbij wel rekening mee dat het alleen gaat om spullen die verplaatsbaar zijn. Dus een betonvloer valt hier dus niet over. Om discussie te voorkomen, is het wel aan te raden om je opstal- en inboedelverzekering bij dezelfde verzekeraar af te sluiten. Zo voorkom je een vervelend welles nietes spelletje.

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal