De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 

Voordelen beton cire


Voordelen beton cire De voordelen van beton cire

Loop jij al een tijdje met het idee om beton ciré te laten aanbrengen in je woonkamer, badkamer of andere ruimte in je woning? Dan zijn er een aantal zaken waar je goed op moet letten. Uiteraard heeft beton cire tal van voordelen, maar zijn er ook een aantal praktische dingen die van belang zijn om rekening mee te houden wanneer je hiermee aan de slag gaat. In dit artikelen gaan we wat dieper in op wat beton cire nu daadwerkelijk is en uiteraard bespreken we de vele voordelen wat beton cire op je muren heeft.

Wat is beton cire?

Goed om te weten voordat we verder gaan, is wat beton cire is? Het is een een manier van stucen waardoor het lijkt alsof je een betonnen muur hebt. Deze betonlook zorgt ervoor dat het geheel er visueel een stuk aantrekkelijker uitziet, waardoor je direct een solide basis weet te leggen voor de rest van het interieur. Het is in principe te vergelijken met woonbeton. Woonbeton is een een laag die wordt aangebracht meestal op vloeren. Dit zorgt voor een naadloos geheel, waardoor je een veel betere eenheid creëert.

Naadloos

Het grootste voordeel wanneer je kiest voor beton cire in bijvoorbeeld je badkamer, is dat je niet te maken hebt met naden. Doordat de vloer volledig naadloos is, is het logischerwijs ook een stuk hygischers. Je hoeft namelijk niet bang te zijn, dat er vuil in de voegen gaat zitten, wat je vervolgens door flink te schrobben moet zien te verwijderen. Doordat een beton cire vloer één geheel is, is het dus vele malen makkelijker om schoon te maken en ook schoon te houden.

Strakke look

Kies je voor een vloer van beton cire, dan kies je voor stijlvol. Doordat de vloer naadloos is en ook is voorzien van een prachtig patroon, zorgt het voor de perfecte basis van iedere ruimte. Zo kun je kiezen voor een dergelijke vloer in je badkamer, maar zien we ook dat deze vloeren enorm populair zijn in woonkamers, maar ook kantoren. Doordat de keuze dusdanig groot is en je kunt kiezen uit tal van verschillende soorten, is er altijd wel een stijl die bij jouw smaak past. Zo kun je niet alleen kiezen uit verschillende structuren, maar ook uit tal van verschillende tinten.

Waterdicht

Het laatste grote voordeel wat deze vloer met zich meebrengt, is dat het volledig waterdicht is. Dit komt door de extra coating en laklagen die worden aangebracht. Perfect dus voor iedere ruimte. Zo is deze vloer niet voor niets immens populair voor met name in de badkamer. Wil je ook graag een betonnen of betonlook vloer in je woonkamer, dan is een vloer van Microcement ook een goede keuze. Door de fijne structuur voegt het door de details ontzettend veel extra sfeer toe aan je interieur. Niet voor niets zien we daarom dus ook dat er steeds meer mensen zijn die ervoor kiezen om een dergelijke vloer in huis of ook op kantoor te laten leggen.

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal