De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 

Maatwerk combineren met bestaande interieurelementen


Maatwerk combineren met bestaande interieurelementen Maatwerk combineren met bestaande interieurelementen

Het inrichten van een ruimte in huis brengt uitdagingen met zich mee. De belangrijkste vraag hierbij: hoe geef je de kamer een sfeervolle, warme uitstraling? Zeker in een slaap- of bijvoorbeeld woonkamer is dit essentieel. Een huis moet als een echt thuis voelen, als je aan het eind van de dag neerploft op de bank. Kies bij het samenstellen van het interieur voor een mix van maatwerk en bestaande interieurelementen, om op deze wijze optimaal gebruik te maken van de ruimte die een kamer biedt. Denk bijvoorbeeld aan een bestaand ledikant van een woonwinkel als Woonexpress in de slaapkamer, gecombineerd met maatwerk inbouwkasten onder een schuine wand. Er zijn meer van deze combinaties mogelijk. In dit artikel doe je inspiratie op voor jouw woning.

Aan de slag met een zelfgemaakte bijzettafel in de woonkamer

Waar je in de slaapkamer kunt kiezen voor een bestaand ledikant met een maatwerk inbouwkast, kies je in de woonkamer voor een bestaand tv meubel kopen in combinatie met een zelfgemaakte bijzettafel. Maak voor deze bijzettafel gebruik van een materiaal als steigerhout. Steigerhout kun je op verschillende plekken kopen en is eenvoudig te bewerken. Daarbij is het materiaal duurzaam; het blijft lang mooi. Zitten er na verloop van tijd kleine krassen op de bijzettafel? Schuur het hout lichtjes op, om het vervolgens opnieuw in de lak te zetten.

Tip: kies ook bij de aanschaf van bijvoorbeeld een tv meubel voor een houten model. Hout is een zeer duurzaam materiaal. Daarbij geeft het hout de ruimte van nature al een warme, sfeervolle uitstraling.

Zorg voor eenheid in het samengestelde interieur

Bij het samenstellen van je interieur is het belangrijk om voor eenheid te zorgen. Schaf meubels aan waarvan de stijl past bij de algehele interieurstijl in huis. Ga je voor een industriële look, een landelijke sfeer of bijvoorbeeld een heel modern ingerichte woning? Logischerwijs kun je elementen uit deze stijlen met elkaar combineren. Denk aan een fraai, landelijk eikenhouten tafelblad in combinatie met een frame van zwart metaal. Het voegt een industriële touch toe aan het interieur in huis. Evenals dat je in een modern ingerichte woonkamer een industriële hanglamp aan het plafond kunt gebruiken, of bijvoorbeeld voor een klassieke klok in de hoek van de ruimte kunt kiezen. Dergelijke elementen vormen een eyecatcher in je interieur, waarmee je de aandacht van gasten weg leidt bij de minder mooie hoekjes van je kamers.

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal