De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 

Ladders


Ladders Met een veilige ladder werk je op een hoger niveau

Nu het voorjaar weer is aangebroken, kriebelt het bij vele doe het zelvers flink om binnenshuis aan de slag te gaan. In veel huishoudens is de voorjaarsschoonmaak nog steeds een traditie. De bezem gaat door het huis, we schrobben en poetsen er op los en de donkere zware gordijnen worden vervangen door licht doorschijnende exemplaren. Bij sommige families is de voorjaarsschoonmaak een traditie die al vele generaties mee gaat. Wat vaak ook generaties meegaat is het gammele houten huishoudtrapje. Het heeft vaak een hoge nostalgische waarde en hoewel niet al te veilig zal menigeen het niet snel van de hand doen. Eigenlijk moet er zich eerst een onveilige situatie voordoen, voordat dit decennia oude trapje wordt gepromoveerd tot decoratiestuk. Bij klussen op hoog niveau wordt vaak minder rekening gehouden met de veiligheid. Het is daarom raadzaam om voordat je weer begint met een verbouwing of klus al je gereedschap en hulpmiddelen nog eens grondig te inspecteren. Het oude keukentrapje wordt daarbij natuurlijk als eerste uit de running genomen. Tegenwoordig kun je een mooie stevige aluminium huishoudtrap kopen die voldoet aan de warenwet veilig klimmateriaal. Kijk daarnaast of je boormachine, decoupeerzaag op gewone ladder nog wel aan de huidige veiligheidseisen voldoen. Zeker als je de buitenboel gaat schilderen is een veilige ladder kopen zeker geen overbodige luxe.

indentSchilderen
Ben je een echte doe het zelver dan is het voorjaar een uitstekend jaargetijde om al het schilderwerk in en om je huis eens flink aan te pakken. Ga je echt een flink aantal meters op hoog niveau maken, dan is het te overwegen om een rolsteiger te kopen of te huren. Hiermee werk je optimaal en veilig zonder dat je hoeft te balanceren op een smalle ladder. Hoewel veel eigenaren kiezen voor onderhoudsarm kunststof zijn er toch veel huisbezitters van bijvoorbeeld monumentale panden, die nog steeds voor het karakteristieke houtwerk in kozijnen en deuren gaan. Dit houtwerk kun je tegenwoordig ook een duurzame behandeling geven door verf op waterbasis te kopen. Breng deze echter niet aan over oliehoudende verf maar schuur eerst alles grondig, gebruik daarna grondverf en tot slot de definitieve laag.

indentUitbreiding
Heb je niet de kans om een groter huis te kopen als je ruimtegebrek hebt, dan is er altijd nog de optie om te denken aan uitbreiding van de huidige situatie. Heb je bijvoorbeeld een zolder die nu alleen een opslagruimte is dan kun je die praktisch gaan gebruiken als thuiswerkplek. Hier kun je rustig werken zonder dat je steeds door de overige gezinsleden wordt lastig gevallen. De bereikbaarheid van zon zolder kan nog wel eens een probleem zijn als je geen vaste trap hebt. Dan is een zoldertrap echt een uitkomst. De huidige generatie zoldertrappen of vlizotrappen zijn zeer compact en nemen ook in opgevouwen toestand maar weinig plaats in. Wanneer je de zolder als thuiswerkplek hebt ingericht vergeet dan niet een rook- en koolmonoxide melder te installeren. Op veel zolders staat namelijk de cv-ketel opgesteld. Zorg daarnaast ook voor goede ventilatie mogelijkheden zodat je altijd in een gezonde atmosfeer kunt werken.

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal