De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 

Dit zijn de trends van 2024 op het gebied van keukens


Dit zijn de trends van 2024 op het gebied van keukens Dit zijn de trends van 2024 op het gebied van keukens

De keuken is voor veel huishoudens een van de belangrijkste ruimtes in huis. Je begint er de dag met de bereiding van het ontbijt en eindigt er, wanneer je na een gezellige maaltijd de vaatwasser inruimt. Een ruime opzet, voldoende kastruimte en een keuken met enige vorm van luxe is vaak gewenst. Wat zijn de trends op het gebied van keukens in 2024? Welke stijlen worden dit jaar het meest gekozen? Is het de industriële, landelijke of bijvoorbeeld moderne keuken? In dit artikel bieden we je enige keuken inspiratie, door de trends voor 2024 op een rijtje te zetten. Tip: doe zelf keuken inspiratie op via de blogs van keukenzaken of bijvoorbeeld via een platform als Pinterest. Je vindt er honderden foto’s van keukens bij mensen thuis. Welke combinaties van kleuren en materialen spreken jou het meeste aan?

Duurzaamheid ook in 2024 een belangrijke factor

Een van de trends van dit jaar is het belang van duurzaamheid. In het keukenontwerp wordt hier op verschillende manieren rekening mee gehouden. Zo kiest men bewust voor duurzame, natuurlijke materialen als beton, composiet, marmer en graniet. Denk daarnaast aan keukenkasten van FSC hout, afkomstig uit een op verantwoorde wijze beheerd bos. Het zijn materialen die lang mooi blijven en maar weinig onderhoud nodig hebben. Daarbij kiezen huishoudens bewust voor energiezuinige apparatuur in hun keuken.

Chique gouden accenten in een luxe keuken

Niet alleen duurzaamheid is een belangrijke factor in de keuken van 2024. Ook worden keukens steeds vaker voorzien van een aantal chique, luxe elementen. Denk hierbij aan gouden elementen in een volledig zwarte of juist witte keuken. Een goudkleurige kraan, maar ook goudkleurige handgrepen en bijvoorbeeld een goudkleurig profiel rondom keukenkasten zijn voorbeelden van deze accenten. Ze passen zowel bij een moderne, als bij een industriële keuken.

Moderne apparatuur in nieuwe keukens

Tot slot kiest men bewust voor moderne apparatuur, zoals een heetwaterkraan. Het voordeel daarvan is dat je de waterkoker van het aanrechtblad weg kunt laten. Een keuken moet clean ogen! Of denk aan een energiezuinige kookplaat op basis van inductie, voorzien van een geïntegreerd afzuigsysteem. Zo’n afzuigsysteem maakt de traditionele afzuigkap aan de muur overbodig. Zo’n afzuigkap is vaak bepaald geen eyecatcher in de inrichting van een keuken. Het biedt daarbij ruimte voor een fraai houten plankje aan de wand. Decoreer zo’n plank met een aantal bloempotjes of bijvoorbeeld weckpotten.

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal