De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 

Vergeet je inboedelverzekering niet aan te passen na een verbouwing


Vergeet je inboedelverzekering niet aan te passen na een verbouwing Vergeet je inboedelverzekering niet aan te passen na een verbouwing

Eindelijk is het zover, na weken te hebben nagedacht over wat het uiteindelijk allemaal zou moeten worden, zijn de tekeningen klaar en kan er worden begonnen met de verbouwing. Los van het feit of het gaat om de keuken, badkamer of woonkamer, in alle gevallen zal de waarde van je huis er een flink stuk op vooruit gaan. Goed nieuws natuurlijk! Niet alleen wordt je huis meer waard, maar ga je er ook optisch en qua comfort op vooruit. Althans, dat is natuurlijk wel de bedoeling bij het verbouwen van je huis. Toch zijn er naast het verbouwen zelf ook een aantal andere zaken waar je rekening mee moet houden. En van deze zaken is de dekking van je inboedel en eventueel ook opstalverzekeringen. Waarom dat vertellen we je in dit artikel.

Controleer je huidige dekking

Een inboedelverzekering sluit je af om de inboedel van je huis te verzekeren tegen brand, water of andere vormen van schade. Dit doe je vaak met een dekking tot een bepaald bedrag. Zo kun je ervoor kiezen je inboedel tot een bedrag van 10.000 euro te verzekeren, maar kan dit ook vele malen hoger. Omdat je gaat verbouwen en je inboedel dus dan ook in waarde stijgt, is een nieuwe inboedelverzekering afsluiten via Alpina.nl vaak noodzakelijk. Dit omdat de huidige dekking niet meer voldoende is om de volledige kosten bij schade te kunnen dekken. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat je inboedel een waarde vertegenwoordigd van 20.000 euro of meer en je maar verzekerd bent tot een bedrag van 10.000 euro. Je kunt je dus wel voorstellen hoe enorme impact dit heeft.

Bepaal de waarde na de verbouwing

Het schatten van de waarde na een verbouwing kan soms lastig zijn. Toch zijn er een aantal manieren waarop je dit relatief eenvoudig kunt doen. Helemaal wanneer je de verbouwing bekostigd vanuit een bouwdepot, dan die je vooraf een taxatierapport te overleggen met een geschatte waarde na verbouwing. Dit kun je natuurlijk goed gebruiken voor het afsluiten van een nieuwe inboedelverzekering. Belangrijk is wel dat je beter wat hoger kunt zitten, dan dat je straks te laag zit. Vaak zijn er verschillende tussenstappen mogelijk en hoef je dus niet van 25.000 direct naar 50.000 euro dekking te gaan.

Kijk ook naar je opstalverzekering

We hebben het wel iedere keer over de inboedelverzekering, maar wat nu als je een aanbouw laat plaatsen? Omdat dit deel vast aan je huis zit, betekent dit dat het niets met je inboedel te maken heeft, maar valt onder je opstalverzekering. Ondanks het feit dat deze verzekering in tegenstelling tot je inboedelverzekering wel verplicht is, is het wel belangrijk dat je ook de juiste dekking afsluit. Omdat de waarde van je woning door een aanbouw flink zal stijgen, is het belangrijk ook je verzekering hierop aan te passen. Doe je dit niet en er ontstaat brand of een andere vorm van schade, dan kan dit zorgen voor gigantische problemen.

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal