De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 

Waaraan moet een goed lichtsnoer voor buiten voldoen?


Waaraan moet een goed lichtsnoer voor buiten voldoen? Waaraan moet een goed lichtsnoer voor buiten voldoen?

Ben jij op zoek naar kwalitatief hoogwaardige lichtsnoeren voor buiten? Dan is het wel belangrijk dat deze aan bepaalde eisen voldoen. Los van het feit dat de kwaliteit van het licht zelf vele malen beter is, zijn lichtsnoeren die voldoen aan bepaalde standaarden ook een stuk veiliger. Kortom, reden genoeg dus om je hier serieus in te verdiepen en dus niet zomaar een lichtsnoer voor buiten te kopen, zonder dat je kijkt of deze wel veilig genoeg is en bijvoorbeeld waterdicht is. Omdat we toch zien dat lang niet iedereen de tijd en ook moeite neemt om hier aandacht aan te schenken, hebben we een aantal belangrijke voorwaarden voor je, waaraan lichtsnoeren voor buiten van professionele kwaliteit aan moeten voldoen.

De voordelen van goede buitenverlichting

Voor we verdergaan met een aantal voorwaarden waaraan lichtsnoeren voor buiten moeten voldoen, is het eerst zaak om de voordelen eens te bespreken. Goede buitenverlichting brengt namelijk enorm veel voordelen met zich mee. Dus of je nu een huis hebt met een grote tuin, een klein balkon of zelfs een appartement met een gezellig terras, het juiste gebruik van buitenverlichting kan een wereld van verschil maken in de sfeer en functionaliteit van deze buitenruimtes.

Extra sfeer

Met goede buitenverlichting creëer je een sfeerverhogend effect dat je buitenruimte transformeert in een oase van gezelligheid. Door strategisch geplaatste verlichting kun je bepaalde elementen in je tuin of op je terras accentueren, zoals een mooie boom, een vijver of een stijlvolle loungeset. Het creëren van verschillende lagen verlichting zorgt voor een warme en uitnodigende ambiance, waarin het heerlijk vertoeven is tijdens warme zomeravonden of knusse winterdagen.

Veiligheid

Naast het sfeerverhogende aspect biedt goede buitenverlichting ook veiligheid en beveiliging. Goede verlichting rondom je woning schrikt potentiële indringers af en vermindert het risico op inbraak. Het is bewezen dat goed verlichte buitengebieden een afschrikwekkend effect hebben op ongewenste bezoekers. Bovendien verkleint goede buitenverlichting de kans op struikelpartijen en ongelukken, omdat paden, trappen en opritten goed zichtbaar zijn.

3 voorwaarden waaraan een goed lichtsnoer voor buiten moet voldoen

Nu je weet welke voordelen buitenverlichting heef, is het tijd om de voorwaarden met je te bespreken. Je kunt namelijk wel kiezen voor een eenvoudig lichtsnoer, die voor een paar euro te koop is bij de bekende winkels, maar heel verstandig is het niet. Dus ben jij op zoek naar kwaliteit, veiligheid en gemak? Lees dan snel onderstaande voorwaarden, zodat je zeker weet dat je kiest voor kwaliteit.

Kies voor koppelbare verlichting

Met koppelbare verlichting kun je eenvoudig de perfecte sfeer creëren in je tuin. Door de verschillende lampen eenvoudig aan elkaar te koppelen, kun je een uniek verlichtingsplan maken dat past bij jouw stijl en behoeften. Of je nu een romantische sfeer wilt creëren voor een gezellig diner onder de sterrenhemel of juist functioneel licht nodig hebt om 's avonds veilig over je tuinpad te kunnen lopen, met koppelbare verlichting is alles mogelijk. Daarnaast biedt koppelbare verlichting ook flexibiliteit. Je kunt de opstelling altijd aanpassen en uitbreiden wanneer je wilt. Met slechts een paar klikken kun je nieuwe lampen toevoegen of bestaande lampen verplaatsen. Dit maakt het ideaal voor mensen die graag hun tuin regelmatig willen veranderen of updaten.

Zorg voor lichtsnoeren voor buiten met IP67 certificering

Als je op zoek bent naar lichtsnoeren voor buiten van professionele kwaliteit die bestand zijn tegen stof, water en andere externe omstandigheden, dan is buitenverlichting met een IP67-classificatie de perfecte keuze. Wat houdt die IP67-classificatie nu eigenlijk in? IP staat voor Ingress Protection, wat aangeeft hoe goed een elektronisch apparaat beschermd is tegen het binnendringen van vaste stoffen (zoals stof en vuil) en vloeistoffen (zoals regenwater). Het eerste cijfer in de IP-code IP67 geeft de bescherming tegen vaste stoffen aan, waarbij 6 staat voor volledige bescherming tegen stof. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over stofophoping in je buitenverlichting, wat de levensduur aanzienlijk verlengt. Het tweede cijfer, 7, vertelt ons dat de buitenverlichting gedurende maximaal 30 minuten onderdompeling in water tot 1 meter diep kan weerstaan. Dit betekent dat je zelfs tijdens hevige regenval zonder problemen gebruik kunt maken van je buitenverlichting.

Slimme stekkers voor buiten

Wil je nog meer controle hebben over je lichtsnoer buiten, buitenverlichting of andere apparaten? Dan zijn slimme stekkers voor buiten de perfecte oplossing. Met deze stekkers kun je je verlichting en andere apparaten buiten eenvoudig bedienen met je smartphone via wifi. Deze slimme stekkers zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn weerbestendig en waterdicht, zodat je het hele jaar door kunt genieten van gemak en veiligheid buitenshuis.

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal