De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 
Wastafel-Fontein(niet meer )  Wastafel-Fontein(niet meer ) ...terug
  Keramag fonteinfonteinen   Laufen fonteinfonteinen roca-fontein  Roca fontein Roca fontein  Sphinx fonteinfonteinen Roca fontein  Venlo fonteinfonteinen Roca fontein  Villeroy & Boch fonteinfonteinen

Roca Laura Fontein 350 mm - WIT (8119320000201)

Roca Laura Fontein 350 mm - WIT (8119320000201)
Welkom in de wereld van Roca
In de wereld van badkamers komen comfort, technologie en design samen om een gezamelijke doelstelling te realiseren, namelijk in alle huishoudens comfort en kwaliteit van onze producten samen brengen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid, technologie en elegantie, innovatie en duurzaamheid, zijn factoren die u zullen overtuigen van het merk Roca. Een enthousiast designteam heeft al zijn talent en ervaring bijeengebracht, om voor u innovatieve producten te ontwerpen om zo aan de huidige wensen te kunnen voldoen.

Modellen die zich van andere onderscheiden, door hun unieke design, innovatieve toepassing van materialen en organische elementen volgens de laatste trend. Lijnen en vormen, die aansluiten bij geldende markttendensen. Het uitgebreide assortiment van Roca stelt u in staat om uw badkamer naar uw eigen wens in te vullen.

Technische informatie - Roca fontein Laura
Materiaal: Keramiek
1 Kraangat
Breedte: 350 mm
Diepte: 255 mm
Afvoerplug: 1 1/4 "
Bevestigingswijze: Plugbouten
Inclusief overloop


Op zoek naar sanitair van Roca wat niet op deze website staat, het nieuwste of uitlopend model of naar accessoires om het gebruik van uw badkamer nog comfortabeler te maken?
Wij maken graag een concurrerende vrijblijvende offerte >>

TIP - Handig alle fonteinen onder elkaar ...
Een overzicht van alle fonteinen inclusief afbeelding en omschrijving vindt u eenvoudig door het zoekwoord fontein in te voeren in de zoekbox artikel zoeken. (links boven)

Roca sanitair - We leveren het allemaal ...

Een mooie badkamer wil toch iedereen ...

Klanten die Roca Laura Fontein 350 mm - WIT (8119320000201) kochten, kozen ook voor:
Wordt een product altijd compleet geleverd, zoals afgebeeld? Wordt een product altijd compleet geleverd, zoals afgebeeld?
Niet altijd! In veel gevallen kan de leveromvang uit de artikelomschrijving of uit meer info afgeleid worden. Op bijna alle foto's van bijvoorbeeld wastafels, wordt ook een kraan en soms een sifon afgebeeld. Deze worden over het algemeen niet standaard meegeleverd. Heeft u twijfels over de leveromvang van het product, stuur dan een email naar Klanten Service Bouwm@rkt.nl

Ik zie een product of merk niet in uw assortiment staan, kunt u die wel leveren? Ik zie een product of merk niet in uw assortiment staan, kunt u die wel leveren?
Wij kunnen bijna alle bekende merken sanitair, badmeubelen en toebehoren leveren. Wij maken graag een concurrerende vrijblijvende offerte >>

Is het mogelijk de materialen ergens af te halen? Is het mogelijk de materialen ergens af te halen?
Ja, u kunt uw bestelling ook afhalen. De Bouwmarktconcurrent heeft een vestiging in Wormerveer(Noord Holland) waar u de materialen op werkdagen kunt halen. U dient de af te halen materialen minimaal 2 dagen vooraf aan ons door te geven. U kunt deze optie bij de bestelling aangeven.

Hoe zit het met de garantie?  Hoe zit het met de garantie?
Op alle artikelen zit minimaal 1 en maximaal 5 jaar garantie, dit is afhankelijk van het product en leverancier van het product, de garantievoorwaarden zijn bijgesloten bij de producten.

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal