De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 
Ondervloeren  Ondervloeren ...terug
aluplus  AluPlus AluPlus  Cocofloorondervloeren-universeel AluPlus  JeWe Ondervloerenondervloeren-universeel AluPlus  Redupax Ondervloerenondervloeren-universeel AluPlus  Vloerplaat Groenondervloeren-universeel AluPlus  XPS Platenondervloeren-universeel

Ondervloer AluPlus / rol 15 m2 (Combi Aktieprijs € 0.99 m2)

 Ondervloer AluPlus / rol 15 m2 (Combi Aktieprijs € 0.99 m2)

De prijs is € 14.95 per 15 m2 - € 0.99 m2
(Aanbieding bij gelijktijdige aankoop laminaatvloer)


AluPlus ondervloer, de voordeligste ondervloer.
De voordeligste is de AluPlus ondervloer. Perfect voor plaatsing op vlakke houten vloeren. De AluPlus is een ondervloer op rol voorzien van een aluminium coating en een overlap van 20 cm om een volledig gesloten vochtscherm te maken.


Eigenschappen AluPlus ondervloer
Isolerend
Egaliserend
Zeer laag rolgewicht

Advies
Wij adviseren altijd iso-folie te plaatsen tussen uw betonvloer en een ondervloer van foam, pu-schuim of ander zacht materiaal.

De ondervloer is een verende vloer en door het veren zet de vloer uit en krimpt. De ondervloer schuift als het ware een klein beetje over het beton. Het beton is een stuk harder en ruwer als de ondervloer en veroorzaakt een schurend effect, waardoor de ondervloer gaat slijten. Een onverslijtbare betonvloer, een laminaatvloer met minimaal 20 jaar garantie, maar ..... een ondervloer die kan slijten.

Door een iso-folie te gebruiken lost u dit probleem direct op en de ondervloer heeft tevens de prettige eigenschap optrekkend vocht te weren, mits afgeplakt met een aluminium iso-tape.

AluPlus is uit voorraad leverbaar!

Klanten die Ondervloer AluPlus / rol 15 m2 (Combi Aktieprijs € 0.99 m2) kochten, kozen ook voor:
 Ondervloer AluPlus / rol 15 m2 (Combi Aktieprijs € 0.99 m2)
AluPlus
-ondervloer-aluplus-rol-15-m2-combi-aktieprijs-%80-0_99-m2-  Ondervloer / rol 15 m2 (Combi Aktieprijs € 0.99 m2)
isotape-rol-50-meter-61080 Iso
ondervloer-aluplus-rol-15-m2- Ondervloer / rol 15 m2
Wat is doorgangsgeluid? Wat is doorgangsgeluid?
Het geluid dat hoorbaar is in de kamer onder de ruimte waar de vloer is geplaatst. De QuickStep Transitsound Ultra en Quick & Quiet ondervloer zijn speciaal ontworpen om dit geluid te reduceren. Aan is aan te raden bij woningen met meerdere verdiepingen.

Geluidreductie naar de omringende ruimtes en geluidreductie in de ruimte waar de vloer geplaats is is ook mogelijk. De Redupax Plus ondervloer dempt het geliud met 10dB naar de onderliggende ruimte en dempt ook het hinderlijke klikgeluid als je op laminaat loopt. In de combinatie Redupax Plus met laminaat geeft het gevoel en geluid alsof je op een massieve vloer loopt. Geschikt voor houten en betonnen vloeren.

Welke ondervloer op vloerverwarming? Welke ondervloer op vloerverwarming?
De beste ondervloer is de TimberSound ondervloer. De TimberSound egaliseert met gemak alle oneffenheden van de betonvloer en heeft een warmteweerstand van 0.03 m² K/W.
TimberSound heeft niet alleen de beste testresultaten bij vloerverwarming, maar is ook super geluidisolerend in de ruimte waar de vloer geplaatst is. Zie www.timbersound.nl

Belangrijk is dat u een volledig gesloten vochtscherm plaatst tegen optrekkend vocht. U kunt een iso-folie plaatsen of de TimberSound op alle naden aftapen met iso-tape.

Wat is reflectiegeluid? Wat is reflectiegeluid?
Het geluid dat je hoort als je over de vloer loopt. De TimberSound en Timbermate Exel ondervloer zijn speciaal ontworpen om dat (natuurlijk) reflectiegeluid maximaal te reduceren. Ideaal voor woonkamers of kantoorruimtes waar het getik van hoge hakken storend kan zijn.

Onze voorkeur heeft de TimberSound ondervloer omdat de rol lichter in gewicht is, makkelijker te plaatsen en niet onbelangrijk de voordeligste ondervloer is.

Welke ondervloer gebruiken op plavuizen of bestaande tegels? Welke ondervloer gebruiken op plavuizen of bestaande tegels?
De beste ondervloer is de TimberSound ondervloer . De TimberSound ondervloer egaliseert met gemak alle oneffenheden van de plavuizenvloer en heeft een warmteweerstand van slechts 0.03 m² K/W.
TimberSound heeft niet alleen de beste testresultaten bij vloerverwarming, maar is ook super geluidisolerend in de ruimte waar de vloer geplaatst is.

De voordeligste keus is de Aluplus ondervloer, maar die heeft als nadeel dat de laminaatvloer bij belasting klinkt als een holle vloer.

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal