De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 
Laminaatvloeren  Laminaatvloeren ...terug
  Ambiant Edition Collectionambiant-laminaat   Ambiant Elite Collectionambiant-laminaat   Ambiant Emotion Collectionambiant-laminaat ambiant-expression-collection  Ambiant Expression Collection Ambiant Expression Collection  Ambiant Inspiration Collectionambiant-laminaat Ambiant Expression Collection  Ambiant Plus Collectionambiant-laminaat Ambiant Expression Collection  Ambiant Prestige Collectionambiant-laminaat Ambiant Expression Collection  Ambiant Vintage Collectionambiant-laminaat

Ambiant Expression Collection Faro - 2.047 m2

Ambiant Expression Collection Faro - 2.047 m2

De prijs € 51.07 is per pak 2.047 m2 / € 24.95 m2


Ambiant Expression, kwaliteit voor een vriendenprijs!

Iedereen die de Ambiant Expression laminaatvloer ziet is verbaasd. Het Ambiant Expression Estoril laminaat doet denken aan een exclusieve natuurstenen vloer. Deze natuurstenen vloeren hebben naast de juiste uitstraling nog een paar belangrijke pluspunten.

Denk hierbij aan hoe eenvoudig en snel deze vloer te leggen is en weer kan mee verhuizen! Of hoe makkelijk u een vlek kunt verwijderen en hoe weinig tijd u kwijt bent aan onderhoud.

Met de jarenlange garantie die u op deze vloer krijgt betekent dat dus heel lang genieten van alle voordelen.

Extra breed laminaat
Het laminaat uit de Ambiant Expression Collection heeft een uitzonderlijke breedte. Het laminaat is maar liefst 28,2 centimeter breed. Hierdoor krijgt het laminaat een prachtige exclusieve look.

Anti Bacterieel
Ambiant geeft het laminaat uit de Expression Collection de hoogste waarde met betrekking tot het bestrijden van bacterieën. Dit heeft daarom vele voordelen voor mensen met een allergie. Ambiant laminaat geeft een onbetwistbare meerwaarde aan uw interieur.

Ambiant laminaat ultiem plaatsingsgemak ...
Ambiant laminaatvloeren zijn uiterst makkelijk te plaatsen. En dat is goed nieuws voor zowel de vakman als de doe-het-zelver.

Ook herplaatsen van laminaatplanken behoort tot de mogelijkheden. Bij een verhuizing of verbouwing haalt u de planken uit elkaar en klikt ze nadien probleemloos weer vast.


TimberSound ondervloer voor slechts € 2.95 m2*

Ambiant Topgarantie ...
Ambiant laminaatvloeren zijn uiterst duurzaam. De slijtvaste toplaag en de sterke kern zorgen voor een opmerkelijke krasbestendigheid, vochtbestendigheid en vlekbestendigheid. Ambiant laminaatplanken zijn zelfs beter bestand tegen water en vochtigheid dan traditionele houten vloeren. Zelfs na jaren intensief gebruik blijft uw vloer in uitmuntende staat. Ambiant beantwoordt aan zeer strenge productienormen en biedt 15 jaar garantie bij gebruik in huis.


Ambiant Expression technische gegevens:
Inhoud per pak: 2.047 m2
Afmeting: 12 stuks 605 x 282 - 0.8 mm (l x b x d)
Garantie: Huishoudelijk gebruik 15 jaar (Klasse 32 - AC4)


Ambiant eigenschappen ...
De slijtvastheid wordt gegarandeerd door de harde kern voorzien van een harde toplaag. De HDF platen zijn bestand tegen inslagen van hoge hakken en vallende voorwerpen. Ambiant laminaat is perfect opgewassen tegen krassen van zachte rubberwieltjes. De Ambiant HDF kernplaten voldoen aan de strengste normen betreffende zwelling en uitzetting. De hoogkwalitatieve HDF kernplaten beperken het effect van relatieve vochtigheid op uw laminaat. Dankzij de hoge densiteit van de Ambiant HDF kernplaten is het laminaat zeer moeilijk ontvlambaar.

Genieten van uw nieuwe laminaatvloer is makkelijk met alle originele accessoires.
Naast de makkelijke plaatsing bieden wij een volledig assortiment van accessoires dat past bij uw laminaatvloer. De kleuren zijn vaak identiek aan de Ambiant dessins.
Elk decor heeft passende profielen, plinten, wallbases, enz.

Klanten die Ambiant Expression Collection Faro - 2.047 m2 kochten, kozen ook voor:
Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB? Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB?
We adviseren drie soorten ondervloeren met een TNO label met een geluidsisolatiewaarde van 10dB. De voordeligste is de Quick & Quiet die wordt verkocht op een rol van 15m2. Het voordeel van deze vloer is de geringe hoogte van 4 mm, licht gewicht en snel te plaatsen.

De beste is de Redupax Plus ondervloer. De belangrijkste extra eigenschap is dat het reflectiegeluid van het laminaat bij u in de ruimte duidelijk hoorbaar verminderd. De Redupax ondervloer is leverbaar in twee kwaliteiten, waarbij beide aan de 10dB norm voldoet. De Redupax Plus heeft de grootste geluidsisolatie richting de omliggende ruimtes en geluidreductie in de ruimte waar u zich bevindt.
De voordeligste keus is de standaard Redupax ondervloer met een dikte van 9mm.

ThermoSound, de beste ondervloer met 10dB certificaat voor vloerverwarming. De ThermoSound ondervloer wordt geleverd op een rol van 15m met een dikte van slechts 3 mm. De ThermoSound ondervloer heeft met gemak de TNO test doorstaan en heeft zelf een gemeten geluidsreductie van 12dB.

Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton?  Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op beton?
Wij adviseren de TimberSound ondervloer.
Het grote voordeel van deze ondervloer in combinatie met de betonnen vloer is de geluidsreductie in de ruimte. Laminaat heeft met een standaard ondervloer een hinderlijk klikgeluid. TimberSound ondervloer geeft u het idee dat u op een massieve vloer loopt, met als prettige bijkomstigheid een hoge geluidsreductie naar omliggende ruimtes.
QuickStep heeft ook een uitstekend assortiment ondervloeren met ieder zijn eigen toepassing en specialiteit.

Tip! Het gebruik van een ondervloer in combinatie met een vochtscherm is een vereiste op de begane grond, als er kans is op vocht uit de grond of kruipruimte.

Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer? Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer?
De voordeligste is de AluPlus ondervloer. Perfect voor plaatsing op vlakke houten vloeren. De AluPlus is een ondervloer op rol voorzien van een aluminium coating en een overlap van 20 cm om een volledig gesloten vochtscherm te maken. Bij aankoop van een laminaatvloer kost de AluPlus ondervloer slechts € 0.99 per m2.

De beste ondervloer voor op een planken vloer is de JeWe Isotegel Plus ondervloer. De JeWe Isotegel Plus is een board ondervloer van 8.5 mm dikte die eenvoudig de ongelijke planken en kieren egaliseert. Tip! Plaats altijd een JeWe Isofolie tussen de ondervloer en het kliklaminaat om volledige aanspraak op de garantie van het laminaat te houden.

Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB? Welke ondervloer gebruik ik voor kliklaminaat op een houtenvloer met een geluids-isolatiewaarde van 10 dB?
De voordeligste ondervloer voor op een houtenvloer met een TNO certificaat is de JeWe Isotegel Plus ondervloer. De JeWe Isotegel Plus is een board ondervloer van 8.5 mm dikte die eenvoudig de ongelijke planken en kieren egaliseert.

De beste is de Redupax Plus ondervloer. De belangrijkste extra eigenschap is dat het reflectiegeluid van het laminaat bij u in de ruimte duidelijk hoorbaar verminderd. De Redupax ondervloer is leverbaar in twee kwaliteiten, waarbij beide aan de 10dB norm voldoet. De Redupax Plus heeft de grootste geluidsisolatie richting de omliggende ruimtes en geluidreductie in de ruimte waar u zich bevindt.
DE ondervloeren zijn voorzien van een referentiecode en vermelding van de 10dB norm van TNO.
Tip! Plaats altijd een JeWe Isofolie tussen de ondervloer en het kliklaminaat om volledige aanspraak op de garantie van het laminaat te houden.


Kan ik laminaat plaatsen op een vloer met vloerverwarming? Kan ik laminaat plaatsen op een vloer met vloerverwarming?
De beste ondervloer is de TimberSound ondervloer. De TimberSound egaliseert met gemak alle oneffenheden van de betonvloer en heeft een warmteweerstand van 0.03 m˛ K/W.
TimberSound heeft niet alleen de beste testresultaten bij vloerverwarming, maar is ook super geluidisolerend in de ruimte waar de vloer geplaatst is. Zie www.timbersound.nl

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal